01:47, čet, 2. Maj

Vikend pred vrati: ovni naj si privoščijo izlet, tehtnice skupen večer s prijatelji, kozorogi pa masažo. Kaj pa drugi?





Vikend je pred vrati, čas, ko se mnogi lahko spočijejo od napornega delovnega tedna. In tudi čas, ko lahko počnejo tisto, kar si sicer med tednom, ne morejo privoščiti. Običajno si lahko v soboto in nedeljo vzamemo priložnost za druženje z družinskimi člani in prijatelji.

Astrološka napoved za posamezna znamenja pravi, kam naj kdo usmeri energijo, kaj naj počne, kje se mu skrivajo priložnosti. Pa poglejmo.

Oven (21. marec – 19. april):
V tem vikendu boste morda občutili povečano energijo in željo po aktivnostih na prostem. Razmislite o športnih dejavnostih ali sproščujočem izletu v naravo. Na ljubezenskem področju se odpravite na romantično večerjo ali pripravite nekaj posebnega za svojega partnerja.

Bik (20. april – 20. maj):
Vikend bo čas za sprostitev in uživanje v udobju doma. Razmislite o pripravi okusnega obroka ali o obisku priljubljene restavracije. Na ljubezenskem področju se osredotočite na čustveno povezanost in kakovosten čas s partnerjem.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Dvojčki, vi se boste najbolje počutili v družbi prijateljev. Organizirajte družabno srečanje ali se odpravite na spontan izlet. Na ljubezenskem področju izrazite svoje misli in občutke ter prisluhnite tudi partnerjevim.

Rak (21. junij – 22. julij):
Raki, vaš vikend bo najbolj izpolnjen v domačem okolju. Posvetite se družini in domačim aktivnostim. Morda organizirajte piknik ali družinski filmski večer. Na ljubezenskem področju izrazite nežnost do svojega partnerja.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Lev, vikend je čas za druženje s prijatelji in izražanje svoje ustvarjalne strani. Obiščite kulturne dogodke ali se posvetite hobijem. Na ljubezenskem področju se prepustite strastnim trenutkom s partnerjem.

Devica (23. avgust – 22. september):
Device, posvetite se organizaciji in čiščenju doma. Vikend je primeren za urejanje prostora in posvetitev podrobnostim. Na ljubezenskem področju se s partnerjem pogovorite o skupnih ciljih in načrtih za prihodnost.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Tehtnice, vikend bo idealen za druženje s prijatelji ali sodelovanje v skupinskih dejavnostih. Razmislite o obisku umetniške razstave ali skupnem večeru s prijatelji. Na ljubezenskem področju pokažite svoje čare in posvetite pozornost partnerju.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Škorpijoni, vaš vikend bo morda malo bolj mističen. Razmislite o raziskovanju nečesa novega ali obiska kraja z zanimivo zgodovino. Na ljubezenskem področju se poglobite v čustva in delite svoje notranje občutke s partnerjem.

Strelec (22. november – 21. december):
Strelci, čas je za pustolovščine in raziskovanje. Razmislite o dnevnem izletu ali obisku kraja z naravnimi lepotami. Na ljubezenskem področju se odpravite na aktivnosti, v katerih oba uživata.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Kozorogi, vikend bo primeren za počitek, čez teden ste se dovolj nadelali. Kakšna masaža, sproščen klepet s prijatelji ali celo izlet so tisto, kar si lahko zastavite. Na ljubezenskem področju se s partnerjem pogovorite o skupnih ciljih.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Vodnarji, čas je za druženje s prijatelji in skupinske dejavnosti. Morda organizirajte srečanje ali se odpravite na dogodek, ki vas zanima. Na ljubezenskem področju izrazite svojo edinstvenost in odprtost.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Ribe, vikend bo najbolje izkoristiti za sprostitev in umiritev. Razmislite o meditaciji, branju ali obisku mirnega kraja v naravi. Na ljubezenskem področju izrazite svojo občutljivost in prisluhnite partnerjevim potrebam.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.