10:47, sob, 4. Maj

Vili Rezman o FB profilu: “ViliRezman ZaŽupana”





Kot smo že poročali se je te dni na socialnem omrežju facebook-a pojavil profil “ViliRezman ZaŽupana.” Ker smo želeli izvedeti, kdo stoji za profilom smo o omenjenem povprašali Vilija Rezmana.

Vili Rezman zagotavlja, da profila ni kreiral sam, ali društvo oziroma lista Lira. Verjame, da profila ni kreiral nobeden od članov Lire oziroma kateri od njegovih uradnih podpornikov, saj je njihovo medsebojno spoštovanje tako veliko, da bi mu to tudi najavili in se o nameri z njim pogovorili. Sam se z izmišljenim profilom ne obremenjuje, predvideva pa, da se marsikdo obremenjuje z njim. Za enkrat o ovadbi zoper kraje indetitete in napačnega navajanja podatkov ne razmišlja, ne izključuje pa, da do tega ne bo prišlo. Rezman, je med drugim omenil, da ga dnevno občani občine Ruše nagovarjajo h kandidaturi in, da bo o potezi razmislil. Sam pa se v tem trenutku raje posveča pisanju in branju knjig.

Več iz intervjuja si lahko ogledate jutri, na BK TV, ob 18.30 uri, v oddaji Občinski informator.

DSC_0548

Druge novice

Comments

  • I.P.

    13 novembra, 2013

    Očitno nekdo kopira mariborske vstajnike. Najprej vkradeš indetiteto nekoga, potem ga na njegovi strani hvališ, da pridobiš prijatelje, kasneje pa udri po siromaku. Sram naj bo tistega, ki to počne

    Replay
  • Lažofi

    13 novembra, 2013

    Nekdo potrebuje pozornost,ker sam ne zmore si sposodi ime nekoga drugega, da se reklamira. Podn.

    Replay
  • Peter.P.

    13 novembra, 2013

    Naj poizkusi kandidirat. Kdo mu še verjame??Knjige naj bere pa bo vse vredu.

    Replay
  • Janez

    13 novembra, 2013

    Za vse politične zdrahe v lokalni skupnosti in na nivoju države, mi je že nekaj časa vseeno, odkar sem spoznal, da nas vodi USA demokracija in ker razmišljanja in debate o tem, samo dodatno utrujajo in uničujejo psiho ljudi – imamo že brez tega dovolj teško življenje, zato grem raje poslušat Oštarijo Čuk, na Radio Pula – morebiti bomo kakšno pametno rekli, sedaj ko se je odgovorni urednik in vodja Gustafov vrnil iz Cabo Verde tour

    Replay
  • Martin

    13 novembra, 2013

    Končno se je nek medij odločil vprašati akterja o tem ali je povezan z domnevnim profilom. In kaj smo izvedeli? Da je profil last nekoga, ki ne podpira Vilija Rezmana, ampak nekoga, ki ga hoče potunkati v drek. Morda pa nekdo to piše ker rabi promocijo za sebe.

    Replay
  • Sandra.P.

    14 novembra, 2013

    Gospod klobuk ni moja prva izbira. Se pa sprašujem koga naj volim v Rušah. Imamo kar tri podžupane o katerih ne vemo nič, verjetno pobirajo plačo, delajo pa nič, saj videti ni nič. Štanc pa naj gre že enkrat v penzijo.

    Replay
  • I.P.

    14 novembra, 2013

    Sandra…. Zelo dobro razmišljaš.
    Martin….Nekaterim je ljubše s FB-ja nekaj skopirati in natolcevati. Mediji so za to, da nas obveščajo o realni sliki in sedaj smo jo na tem mestu dobili. Verjetno je potrebno samo vprašati akterja in izveš kaj je resnica.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.