02:12, pon, 29. Apr

FOTO: V prometni nesreči v reševalnem vozilu umrl 85-letnik





V nedeljo ob 22.13 se je na regionalni cesti Sele Vrhe, Občina Slovenj Gradec zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 85-letni potnik, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nedeljski  večer  je  tragično zaznamovala prometna nesreča, ki jo je nekaj čez  22.  uro povzročil  24-letni  voznik  reševalnega  vozila

V prometni nesreči  je umrl 85-letni potnik v reševalnem vozilu.  24-letni voznik ter 21  in  75  let  stara  sopotnika v reševalnem vozilu so se v trčenju lažje poškodovali.  Huje se je v prometni  nesreči poškodoval 26-letni voznik osebnega vozila.

24-letni voznik  reševalnega vozila je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Kotljam.  Izven naselja Sele-Vrhe je v nepreglednem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo na nasprotno smerno vozišče in trčilo v osebno vozilo 26-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Po trčenju je reševalno vozilo odbilo v levo izven vozišča, kjer je najprej trčilo v obcestni robnik in nato v skalo na travniku, kjer se je prevrnilo na bok.

Ogleda kraja prometne nesreče, ki so ga opravili policisti Postaje prometne policije Celje,  sta se udeležili preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila cesta do pol treh zjutraj zaprta za ves promet.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.