02:16, sob, 27. Apr

Vse kazenske ovadbe zoper Davida Klobaso zavržene





Poročali smo, da je bil župan Svete Trojice zaradi suma premoženjske koristi kazensko ovaden. Protikandidat na volitvah je proti njemu vložil štiri kazenske ovadbe, očitke pa je David Klobasa ostro zavračal.

Sedaj pa je sporočil: “Na svoj rojstni dan, prejšnji petek, 12. 5. 2023 zjutraj, sem prejel 4 modre ovojnice iz Okrožnega državnega tožilstva, v katerih sem prvič prebral vsebino kazenskih ovadb in zaključke, ki jih je v času predkazenskega postopka podala kriminalistična policija.”

 

V nadaljevanju zapiše: “Kot izhaja iz spodaj objavljenih sklepov, je Okrožno državno tožilstvo vse 4 kazenske ovadbe, po zaslišanjih kriminalistov ter po končanem predkazenskem postopku, pričakovano ZAVRGLO, ker ni podan utemeljen sum za storitev očitanih kaznivih dejanj.”

“Primoran svoje pravice poiskati po pravni poti”

“Širjenje krivih obtožb prijavitelja in njegovih “sodelavcev” mi je povzročilo veliko dodatnega dela in škode, ne le meni, ampak celotni občinski upravi, zato bom primoran svoje pravice poiskati po pravni poti in za povzročeno škodo zoper čast in dobro ime ter na podlagi podanih krivih kazenskih ovadb, doseči sodni epilog,” poudari.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.