17:19, pet, 17. Maj

Vzrok za družinsko tragedijo satanizem? Najprej sta ubila otroka, nato še sebe





Na Balkanu odmeva družinska tragedija. Mlada zakonca iz Petrovaradina sta namreč najprej ubila svoja mala sinova, nato pa se odpravila v Novem sadu na nebotičnik in skočila v smrt.

Dečka sta bila stara le eno leto in tri leta. Po poročanju srbskih medijih sta zakonca 25-letni L. P. S. in dve leti mlajša M. P. S. najprej ubila oba dečka, nato pa odšla na nebotičnik, v katerega naj bi večkrat skušala priti. Ker jima ni uspelo, sta razbila steklena vrata na vhodu in se povzpela na streho. Ko jima je to uspelo, sta storila samomor s skokom z nebotičnika. Policija je v hiši v Petrovaradinu, kjer je družina živela, odkrila trupli obeh otrok, po prvih podatkih naj bi bila zastrupljena.

Na stenah egipčanski simboli

V hiši so odkrili na stenah stanovanja simbole egipčanske mitologije. Policija in tožilstvo, po poročanju portala portala telegraf.rs, preiskujeta, ali sta bila mlada zakonca člana sekte.  Srbski sektolog Dimitrije Pastuović je namreč za ta medij dejal, da sumi, da je šlo za vrsto satanizma, ki je povezan z magijo iz Egipta. Izpostavil je, da se ta vrst satanizma širi, saj njeni pripadniki delajo propagando preko družbenih omrežij in dobivajo privržence.

Preiskava o smrtih družinskih članov še poteka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.