21:48, pon, 29. Apr

Ypsilon Mladi se širijo v Maribor!





Uspelo jim je v Ljubljani, sedaj si želijo širiti znanje in kompetence še v Mariboru. Tokrat so za mariborske Ypsilon Mlade pripravili brezplačno delavnico Worda in osnovni tečaj Excela, ki bosta potekala v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru.

maribor_november

Delavnica Worda bo potekala v sredo, 12. novembra med 17. in 20. uro v predavalnici RO1, osnovni tečaj Excela pa v sredo, 26. novembra med 17. in 20. uro v predavalnici RO1 –v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru. Prijave sprejemajo tukaj (za vsako delavnico je prostih 12 mest).

fotka_za_objavo

Ypsilon Mladi je projekt, ki ga pri Simbiozi Genesis, socialno podjetje v sodelovanju z Microsoftom izvajajo v okviru kampanje e-Skills for Jobs, tokrat pa jim je kot partner na pomoč priskočil Študentski svet Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru.

Prav tako so zelo veseli, da z njimi sodeluje Območna služba Maribor, Zavoda RS za zaposlovanje, ki se prav tako zaveda, kako pomembno je informiranje in izobraževanje čim več mladih brezposelnih in znanja željnih oseb.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.