07:02, sob, 27. Apr

Za 82-letno gospo je ta december zadnji, polepšajte ji zadnje praznike





Humanitarček je pod okrilje 82-letno MV. Gospa je imela pred kratkim diagnosticiran hitro napredujoči limfom.

“Zavrnila je vso terapijo, saj ni dobre prognoze in bi le malo podaljšalo življenje v bolečinah. Njena želja je bila, da zadnje praznike preživi doma, kar smo ji s Pomočjo na domu omogočili. Za gospo je to zadnji december, držimo pesti, da bi dočakala silvestrovo. Odločili smo se, da bo vsak dan prejela topel obrok, saj je bila več življenja lačna kot sita,” so zapisali na družbenih omrežjih.

“Gospa nima svojcev, le 80-letnega prijatelja, ki je nepokreten in za katerega se vedno skrbi ter si jima želi polepšati praznike. Živita na ”wolt dostopnem” področju, zato vabimo vse, da nam pomagajo s kodami za prehrano, zapišejo.
(Potrebujemo jih cca. 30 dni x 5e x 2 osebi)

Kodo naročite tukaj:
1. Super E (modra), da smo okoljsko zavestni
https://supercard.si/product-category/super-e/
2. Nato jo registrirate tukaj:

Aktivacija


3. Kodo nam posljete na humanitarcek@gmail.com, v naslov sporocila pripisete MV, poleg kode pa pripiste sporocilo za njiju. Vsak obrok bo namrec vseboval vasa topla sporocila.

“Lahko pa isto naredite tudi za ostale nase #vide, ki so v wolt obmocju. Slednje posljete pod naslovom sporocila Bozicna vecerja Vide. Tudi njim pripisite vase dobre misli. Slednje bomo porabili za bozicno vecerjo (+ 25.,26.12;)),” še dodajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.