03:53, ned, 19. Maj

Za FLOR si lahko zagotovite 30% popusta na vstopnice





Organizatorji 16. festivala Letni oder Ruše sporočajo, da si lahko do petka zagotovite 30% popusta na vstopnice in si hkrati podarite še kopanje v Športnem Parku Ruše.

flor, lokalec.si

“​Prve 4 dni FLOR smo pre​ž​iveli v mirni poznopoletni sproščenosti narave, družbi mednarodnih gostov, med Pohorjem in Dravo, od zajtrka pa do poznih nočnih ur. Danes si nabiramo moči, jutri pa nadaljujemo s polno paro v drugi teden FLOR,” so sporočili organizatorji festivala.

K temu dodajajo, da so za vas pripravili posebno ponudbo z več kot 30% popusta. “Za vse plačljive koncerte v sklopu FLOR POSLUŠA (razen Perpetuum Jazzile in Glasbenega Miš Maša) boste namesto 39€ lahko odšteli le 25 €, za vse plačljive predstave v sklopu FLOR GLEDA pa namesto 48€ samo 30 €. Še več. Ob nakupu kompleta prejmete še 2 brezplačni vstopnici za kopanje v bazenu. Kompleti kart so v na voljo izključno v Športnem parku Ruše, ponudba velja od srede 19. 8. 2015 do petka 21.8.2015,”pravijo organizatorji.

Ne zamudite torej politično nekorektne LET3, Repetitorja in Ramba Amadeusa, pustite se nasmejat premierni izvedbi Zbogom Muca Reporterja Milana ali pa razvajat ušesa z edinstvenim Perpetuum Jazzile in domačim Patetico. Med drugim se ta teden prične FLOR za najmlajše, za tiste mlade po srcu Pohorska pravljica, mamicam pa bo vrata odprl ArtMar.

Več na www.letnioder.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.