21:24, sob, 4. Maj

Za smučanje na Pohorju bonus Jahorina





Direktor Javnega podjetja Marprom Bernard Majhenič in direktor Olimpijskega centra Jahorina Velibor Lazarević sta podpisala sporazu o medsebojnem sodelovanju med smučarskim centrom Jahorina (BiH) in Mariborskim Pohorjem. Imetniki sezonske vozovnice za Pohorje bodo lahko do 6 dni brezplačno smučali na Jahorini.

vlecnica-jahorina-smucanje

V Marpromu menijo, da bo ta sporazum marsikoga prepričal k nakupu sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje. Pogoj za pridobitev do 6 dnevnega brezplačnega smučanja na Jahorini je nastanitev v Hotelu Bistrica, ki se nahaja na 1.620 metrih nadmorske višine, tik ob smučišču.

Hotel Bistrica na Jahorini.
Hotel Bistrica na Jahorini.

Imeniki sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje  bodo slednjo deponirali v smučarskem centru Jahornina in za izbrano število dni prejeli celodnevne vozovnice. V kolikor pa se imetniki mariborskih vozovnic odločijo sami organizirati nastanitev na Jahorini, pa lahko koristijo do 3 dni brezplačnega smučanja.

 

Direktor Marproma Bernard Majhenič in direktor Olimpijskega centra Jahorina, Velibor Lazarević.
Direktor Marproma Bernard Majhenič in direktor Olimpijskega centra Jahorina, Velibor Lazarević.

 

Spomnimo: Predprodaja smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje (po ugodnejši ceni) se zaključuje, kljub temu pa bo zgoraj opisana ugodnost veljala tudi za tiste, ki bodo kupili vozovnice v redni prodaji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.