08:31, pet, 26. Apr

Za vikend se na Pohorju odpirajo skoraj vsa smučišča





Na Mariborskem Pohorju bodo to soboto in nedeljo, 19. in 20. decembra, prvič v novi zimski sezoni obratovale vse žičniške naprave, razen sedežnice Radvanje.

Tako bodo ob sedežnicah Sleme in Poštela ter obeh trakovih Bejbika, ki delujejo že sedaj, v pogonu tudi sedežnica Stolp in vlečnici Videc ter Partizanka. Prav tako bodo v soboto in nedeljo delovale sedežnica Pisker na Arehu ter vlečnice Cojzarica, Ruška, Žigart in Areška.

Da ne bo prevelike gneče in čakanja

“Odločitev o obratovanju dodatnih žičnic oziroma odprtju skoraj vseh pohorskih smučišč smo v trenutni situaciji sprejeli, da na Pohorju ne bo prevelike gneče in čakalnih vrst ter bomo tako čez vikend lahko zagotovili kakovostno in varno smuko za vse obiskovalce,” sporočajo iz Marproma.

Veljajo redne cene

Zaradi delovanja v skoraj polnem obsegu bodo 19. in 20. decembra veljale redne cene dnevnih smučarskih vozovnic; dostopne so v ceniku, objavljenem tudi na njihovi spletni strani. Pri tem vse obiskovalce Pohorja pozivajo, da spoštujejo navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in nadzornikov na smučiščih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.