10:40, pon, 6. Maj

Začasno ustavili dela na Falski cesti





Falska cesta v Rušah naj bi bila obnovljena do konca tega meseca, a je sedaj zmanjkalo denarja. Z izvajanjem del so pričeli že v začetku leta 2013. Konec maja 2014 bi morali končati, a – po besedah župana Uroša Štanca – za zaključek obnove čakajo na denar Ministrstva za infrastrukturo in prostor.

Ministrstvo bi sicer moralo poravnati še 360.000 EUR, da bi z deli v Rušah lahko nadaljevali oz. končali z obnovo Falske ceste. Občina Ruše tega denarja ne more zagotoviti, prav tako pa ji tudi ni treba, zato so vzpostavili dialog z ministrstvom ter informacijo prenesli tudi na Ministrstvu za finance in predsednici vlade Alenki Bratušek, ki trenutno še opravlja tekoče posle.

Podrobnosti v oddaji Občinski informator 276 ob 18.30 na BK TV (premierno že nocoj!).

stanc cesta.Still001

Druge novice

Comment

  • lokalec

    22 maja, 2014

    Vsi (ki nam ni vseeno in smo se celo voljni sami malo pozanimat) vemo, da je glavni razlog za nedokončanje del (oz zmanjkanje denarja) nesposobno vodstvo občine. Je bilo tudi med drugim že napisano, da lahko obilo informacij dobite od vodij gradbišča ceste in o tem, kako so ga glede tega občinari “srali”. Tak da mi ne hodit z zvračanjem krivde na tretje osebe …

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.