13:27, čet, 28. Mar

Začela se je predprodaja avtobusnih vozovnic za dijake in študente





Pred prihajajočim šolskim letom se 21. avgusta začenjata oddaja pisnih vlog in predprodaja subvencioniranih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa (IJPP) za dijake.

Ob oddaji natisnjene in izpolnjene vloge na blagajni Avtobusne postaje Maribor letos ni treba predložiti potrdila o vpisu, razen v primeru šolanja v tujini. Poleg tega je za pridobitev vozovnic IJPP za šolsko leto 2019/2020 moč oddati tudi elektronsko vlogo, in sicer na spletni strani ministrstva za javno upravo oziroma eUpravi. Po oddaji boste lahko od 21. 8. nadaljevali s spletnim nakupom vozovnic IJPP.

Marprom poziva k stpnosti
Od omenjenega dne bo na blagajnah Avtobusne postaje Maribor v teku tudi prodaja vseh novih mesečnih vozovnic mariborskega mestnega avtobusnega prometa. Za nakup vseh šolskih vozovnic izključno za mestni avtobusni promet je treba imeti seboj potrdilo o vpisu. Ob morebitni večji gneči na blagajnah ob začetku predprodaje vozovnic zato prosimo za strpnost in razumevanje.

Mesečna šolska vozovnica za mestni promet stane 16 evrov, subvencionirana vozovnica za mestni promet za dijake in študente pa 39 centov manj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.