13:05, pet, 3. Maj

Zakaj imajo eni pospravljene delovne površine, drugi ustvarjalni kaos na njih, tretji pa tako, da ničesar ne najdejo?





Gotovo ste že opazili, kako imajo nekateri na pisalni ali delovni mizi vse pospravljeno, prav tako tudi v delavnici, garaži ali kje drugje, kjer delajo in ustvarjajo. Nekateri le delno pospravljeno, sicer pa nekakšen ustvarjalni nered. Zgodi se, da ima kdo pa popoln kaos. Odgovor, zakaj je tako, lahko najdemo tudi v splošnih lastnosti posameznih astroloških znamenj.

Nekateri imajo vse “tipi-top”, drugi imajo po delovni površini nametano, tako da bi kdo drug težko našel, kar išče. A tisti, ki tam dela, kljub kaosu ve, kje je kaj. Podobno je tudi z namizji na računalniku oziroma monitorju. Nekdo želi imeti samo nekaj ikon na prvem zaslonu, nekdo drug ima zaslon tako poln, da mora imeti res dober spomin, da ve, kje je kaj.

Odkrivamo, kako je to pri posameznih astroloških znamenjih. In seveda, vemo, da so si pripadniki med seboj včasih malce različni. Ali pa, da če imajo čas, pospravijo, sicer pa ne.

Oven:
Ovni imajo radi dinamično delovno okolje, kjer se lahko hitro odzivajo na spremembe. Njihove delovne površine so lahko razmeroma urejene, vendar včasih raje sledijo svoji spontanosti, kar lahko privede do manjšega nereda.

Bik:
Biki cenijo urejenost in stabilnost na delovnem mestu. Imajo sistematičen pristop k delu in ponavadi imajo urejene delovne površine. Skrbijo za podrobnosti in se izogibajo neredu.

Vir: Pixabay.com

Dvojčka:
Dvojčki so radovedni in imajo nagnjenost k razpršenosti. Njihove delovne mize so lahko polne različnih stvari, vendar se v tem neredu znajdejo z lahkoto. Hitro prehajajo med različnimi projekti.

Rak:
Raki ustvarjajo domače in udobno delovno okolje. Njihove delovne površine so lahko polne spominov, vendar imajo sistem za organizacijo. So občutljivi na okolico, zato se trudijo ohraniti urejenost.

Lev:
Leva privlačita glamur in eleganca, tudi na delovnem mestu. Imajo urejene in estetsko privlačne delovne prostore. Cenijo organiziranost, vendar imajo radi tudi nekaj prostora za izražanje kreativnosti.

Vir: Pixabay.com

Devica:
Device so perfekcionisti in imajo zelo urejene delovne prostore. Njihove delovne mize so skrbno organizirane, vse stvari imajo svoje mesto. Skrbijo za red in čistočo.

Tehtnica:
Tehtnice so vizualni ljudje, zato imajo raje lepo urejene delovne površine. Posvečajo pozornost estetiki in uravnoteženju prostora. Čeprav se trudijo ohraniti red, lahko hitro postanejo razpršene.

Vir: Pixabay.com

Škorpijon:
Škorpijoni ustvarjajo skrivnostno in intenzivno delovno okolje. Njihove delovne mize so lahko polne različnih elementov, ki odražajo njihovo strast do dela. Imajo radi, da je okolje do neke mere skrivnostno.

Strelec:
Strelec ceni svobodo in dinamiko na delovnem mestu. Njihove delovne površine so lahko polne projektov in idej, vendar imajo radi svobodo gibanja. Hitro se prilagajajo novim izzivom.

Kozorog:
Kozorogi so organizirani in imajo radi strukturo. Njihove delovne površine so običajno urejene, vendar ne sterilne. Imajo sistem za shranjevanje informacij in pripomočkov.

Vir: Pixabay.com

Vodnar:
Vodnarji imajo radikalno kreativen pristop k delu. Njihove delovne površine so lahko videti nekoliko kaotične, vendar vsebujejo elemente in ideje, ki jih uporabljajo za inovativne projekte.

Ribi:
Ribe so umetniške duše, kar se odraža tudi na njihovih delovnih površinah. Imajo lahko razpršene prostore, polne inspiracije. Ribe so intuitivne, zato imajo svoj edinstven ustvarjalni red.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.