12:52, pon, 13. Maj

Zakonca Kosi o razlogu, zakaj sta nosečnost držala zase: Za njima sta dve težki izkušnji





Poročali smo, da sta zakonca Kosi, dobila petega otroka. “V porodnišnici v Murski Soboti se je popoldan rodil naš peti otrok, sin Krištof. Otrok, ki smo si ga vsi tako zelo želeli in se ga veselili. Bogu hvala, da je privekal na svet živ in zdrav,” je na dan poroda na družbenih omrežjih zapisal Matjaž Kosi.

Novorojenček in mamica se dobro počutita, očka, sestrica in trije bratci pa komaj čakajo, da prideta domov, poroča portal njena.si.

Novice v najinem zasebnem življenju nisva skrivala, sva pa jo zadržala zase za družabna omrežja, pa čeprav sva v zadnjem mesecu kar nekajkrat na javljanjih »v živo« na TikToku tudi tam gledalcem razkrila, da čakamo dojenčka. Razlog, da tega nisva delila »s svetom« tiči v tem, da sta za nama dve težki izkušnji, ko je v procesu nosečnosti šlo nekaj narobe. Ena takšna izkušnja se je zgodila tik pred to nosečnostjo, zato sva bila do zadnjega v strahu ali bo tokrat vse potekalo tako, kot je treba,” je Matjaž povedal za portal njena.si.

Čeprav se sliši staromodno, ampak je hkrati čudovito, ko lahko živiš z načelom »kolikor jih Bog da«. Sicer sva si od nekdaj želela pet otrok, tudi naš avto ima sedem sedežev, tako da dvomim, da nama je namenjeno še več, je še povedal.

Celotni intervju najdete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.