21:00, čet, 2. Maj

Zaljubljeni najstniški par umrl na poti na izlet, drug voznik jima je odvzel prednost





17-letna Dejana Neralić in 18-letni Boris Majorski sta umrla med vožnjo na izlet. Povzročitelj nesreče je bil 84-letni Slobodan B, ki jima je v prometni nesreči pri Beški v Srbiji odvzel prednost.

Prometna nesreča se je zgodila lanskega oktobra, poroča portal Blic. Zdaj pa je znano, kakšno kazen je 84-letnemu vozniku, povzročitelju nesreče, naložilo sodišče. Tožilstvo je predlagalo pet let zaporne kazni, sodišče v Stari Pazovi pa mu je naložilo tri leta zapora. Pri tem pa pričakujejo, da se bo moški, ki se brani s prostosti,  pritožil nad sodbo.

Portal poroča, da se je grozljiva nesreča zgodila 18. oktobra, ko sta Boris in Dejana z motorjem odšla na izlet v etno vas. 84-letnik jima je v križišču odvzel prednost in ju “pokosil”, so zapisali. Poudarili so, da obsojeni voznik še vedno vozi avto in da je bil po nesreči en mesec v priporu. Sicer pa ima tujo vozniško dovoljenje, ker je pol svojega življenja delal in živel v Nemčiji.

Najstnika  sta bila po poročanju portala leto dni v zvezi in zelo zaljubljena, kar jim je povedal Borisov oče Vladimir Majorski. Dekle in fant sta bila nerazdružljiva ves čas. Skupaj so ju tudi pokopali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.