02:52, tor, 30. Apr

Žalost v srcu mariborske plesalke: Poslavlja se od dobrega prijatelja, s katerim sta doživela ogromno lepih trenutkov





Svetovno plesno sceno je presenetila žalostna vest o smrti priljubljenega plesalca Robina Windsorja. Z omenjenim plesalcem, sta močne prijateljske vezi spletla tudi Mariborčanka Gordana Grandošek Whiddon in njen mož Trent.

Zgolj 44-letnega plesalca so mrtvega našli v eni od hotelskih sob v Londonu, tuji mediji pa navajajo, da naj bi se že v preteklosti boril s psihološkimi težavami.

Mariborčanka Gordana Grandošek Whiddon se je ob novici oglasila na svojih družbenih profilih in v zapisu strnila svojo bolečino. “Robin Bobby, ne morem verjeti, da to pišem. Mislila sem, da se bomo skupaj postarali. Se spomniš, da smo se o tem pogovarjali nazadnje, ko smo bili skupaj s Trentom? Kaj se je zgodilo?” je plesalka uvodoma zapisala v čustvenem zapisu.

Spomnila se je na vse čudovite spomine

“Ne morem verjeti, da te ni več. Bil si svetloba, mavrica, sonce, toplina, nasmeh, energija, bil si preveč krhek za ta svet. Vse, kar si želel, je biti ljubljen. Najine spomine hranim od začetka do konca. 22 let. Od Biloxija v Mississippiju do festivala mardi gras v New Orleansu in pralnice na Japonskem, kjer so ljudje mislili, da sva brezdomca. Vse do Broadwaya, kjer sva si delila stanovanje in delala svoje stvari, zadnje 25. obletnice Burn the floor, ter tudi najine slovensko-hrvaške dogodivščine in neskončne zabave,” zapis, originalno v angleščini, nadaljuje Gordana ter še doda: “Oh, kako ne obžalujem niti ene zabave in popivanja s tabo, medtem ko sva vadila za Burn the floor in počela, kar nama je bilo všeč, plesala in bila skupaj. Vsi smo se tako zelo zabavali. Sprehodi, pogovori in glasen smeh pozno v noč. Imela sem privilegij biti ob tebi v najtemnejših nočeh, te objemati, ko si jokal, in zdelo se je, da si ušel iz sence, a vendar nikoli nisi. Tako zelo sem se trudila, a ni bilo dovolj. Srce se mi trga, ker te ne bom več videla, slišala tvojega smeha, te čutila. Imela sva nepozabno zadnje križarjenje, zadnjo pustolovščino in zadnji ples s teboj. Rada te imam, Bobby, za vedno. Nekega dne bova skupaj tam zgoraj.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.