02:12, ned, 19. Maj

Zapeljal je v hišo – veste kdo?





V križišču Titove ceste in Nasipne ulice v Mariboru se je včeraj zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega avtomobila, znamke Volkswagen Passat, trčil v stanovanjsko hišo. Zaradi razjasnitve okoliščin dogodka policisti prosijo morebitne očividce, naj pokličejo na telefonsko številko 113.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Prometna nesreča se je zgodila ob 18.45. V njej naj bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila znamke Citroen, srebrne barve in voznik vozila znamke Volkswagen Passat, so sporočili s Policijske uprave Maribor.
Po poročanju današnje izdaje časnika Večer naj bi voznik Passata vozil po Titovi cesti proti središču mesta, v križišču zavil desno na Nasipno ulico, a naj mu ne bi uspelo zvoziti ovinka, zaradi (pre)divje vožnje. Odbilo ga je v stanovanjsko hišo, pri čemer je prebil steno dnevne sobe, v kateri je v tistem trenutku sedela starejša gospa. K sreči ni bila poškodovana.
Voznik je s kraja dogodka pobegnil. Po poročanju Večera naj bi na prizorišče poslal znanca, ki naj bi se bil policistom izdajal za krivega nesreče, a mu policisti niso nasedli.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.