09:44, čet, 16. Maj

Zaposleni na Letališču Split obdarili dečka, ki vsak teden od tam leti na zdravljenje v tujino





Starši malega Gabriela, ki mora vsak teden s splitskega letališča odleteti na zdravljenje v Italijo, so se javno zahvalili zaposlenim na Letališču Split za izjemno in nepričakovano gesto. Malemu Gabrielu so namreč pripravili veliko presenečenje ob praznikih.

“Želimo se javno zahvaliti osebju in zaposlenim Letališča Split,” so namreč po poročanju Dalmatinskega portala sporočili Gabrielovi starši, potem ko so jih zaposleni na letališču presenetili in Gabrielu dali vrečko z različnimi darili in ganljivim sporočilom Gabrielu.

Pojasnili so, da vsak teden letijo v Rim na polikliniko Gemelli prav z Letališča Split. Na Dalmatinskem portalu so zapisali, da si starši niso predstavljali, da bi se jih kdo v morju turistov, ki se znajdejo na splitskem letališču, kdo zapomnil. Starši so zapisali, da so bili kar malo zmedeni, ko so prejeli vrečko z darili. Zahvalili so se in se odpeljali domov. Gabriel pa je doma svojemu bratu dejal, kako mu je Božiček na letališču pustil darila.

A v vrečki niso bila samo darila, ampak tudi sporočilo zaposlenih s splitskega letališča. Starši so ganjeno zajokali, ko so ga prebrali. “Dragi Gabriel, obljubi, da si boš zapomnil za vedno: pogumnejši si, kot misliš, da si. Močnejši si, kot si videti. Pametnejši si, kot misliš …” je bilo zapisano, podpisali pa so se kot tete in strici s splitskega letališča.

Zagotovo ganljiva gesta, ki si jo bo Gabriel zapomnil, prav tako tudi njegovi starši.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.