16:28, ned, 5. Maj

Zaradi nekaj sto evrov vrednega vozila, umoril sina in sestro izvršitelja





Pred dnevi smo poročali o tragediji, ki se je pripetila v Občini Šmarje pri Jelšah. Tam je 66-letnik streljal na 42-letnico in 27-letnika, oba pomočnika izvršitelja.

Portal primorska24.si poroča, da gre za sina in sestro izvršitelja. Do osumljenega sta sicer prišla, da bi opravila zaseg vozila. Kot poroča prej omenjen portal, naj bi šlo za starejše vozilo VW polo, ki je bilo vredno le nekaj sto evrov. Moški se je po prepiru odpravil v hišo in se vrnil s pištolo. Oba je ustrelil. 27-letnik je umrl na kraju, 42-letnico pa so hudo poškodovano pripeljali v bolnišnico, kjer je umrla nekaj ur kasneje.

Kot poroča portal primorska24.si naj bi šlo za Aleksandra Klementa iz Slovenskih Konjic, sina izvršitelja Milana Klementa, ki ima sedež v Kremberku v Občini Sveta Ana v Slovenskih goricah, takoj za tem pa je s pištolo ustrelil še izvršiteljevo sestro Natašo Zadravec Klement iz Bresternice.

V zaključku poročajo, da naj bi policiste poklicala žena 66-letnika. Storilec se je ukvarjal z gradbeništvom in slikopleskarstvom in v preteklosti naj bi mu naročniki večkrat ostalo dolžni. Njegovo podjetje je šlo v stečaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.