15:08, pet, 26. Apr

Zavarovalnica Triglav vabi na Turnejo mobilnosti





V Zavarovalnici Triglav se pod okriljem preventivne akcije Skupaj za prometno varnost odpravljajo na Turnejo mobilnosti po Sloveniji. V petek, 7. junija, ob 11. uri v  bodo akcijo izpeljali Mercator centru Tabor.

Vir: pixabay.com
Vir: pixabay.com

Nekaterim nevarnostim se v življenju ni moč izogniti, lahko pa jih zmanjšamo. Na cestah se denimo vsakodnevno srečujemo z različnimi situacijami, v katerih se ne znamo vedno pravilno odzvati.

Ena izmed postaj na poti bo Maribor, kjer bomo s pomočjo sodobnega DRAJV simulatorja ves dan testirali, kakšni vozniki so Mariborčani. Kako se znajdejo v različnih kritičnih situacijah in kako na njihovo vožnjo vplivajo moteči dejavniki, kot so na primer mobilni telefoni?

Ob tej priložnosti zavarovalnica Triglav vabi v Mercator center Maribor Tabor, kjer bo potekal virtualni preizkus vozniških sposobnosti na DRAJV simulatorju.  Na dogodku bodo z vami lokalni ambasadorji prometne varnosti, člani Odbojkarskega kluba Maribor in direktor Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav Uroš Skuhala, ki se bodo tudi sami preizkusili na simulatorju, svoje vozniške sposobnosti pa boste lahko testirali tudi vi.

Vožnjo udeležencev na simulatorju bo vseskozi spremljal priznani inštruktor ter član ekipe Slovenskega avtokluba Sandi Štepec in na koncu vsakemu vozniku tudi svetoval, kako postati še boljši in varnejši voznik.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.