17:18, pon, 29. Apr

Zbrali 4.000 evrov za ureditev senzorne sobe





Člani Rotaract kluba Maribor so na 8. dobrodelnem kulinaričnem večeru z licitacijo zbrali 4.000 evrov za ureditev senzorne sobe v Centru za sluh in govor Maribor. Uporabljali jo bodo predvsem otroci.

Rotaract 5

Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor so že osmo leto zapored organizirali dobrodelni kulinarični večer z licitacijo. Letošnji glavni artikel na dražbi je bil brezplačen avtobusni prevoz za 50 oseb na izbrano lokacijo v Sloveniji, ki so ga organizatorjem podarili v javnem podjetju Marprom d.o.o. Ob izklicni ceni 250 EUR, si je nagrado za 800 EUR priboril Aleš Borko, direktor podjetja ALBO logistika d.o.o.

Rotaract 4

Ne samo, da je z “nakupom” nagrade prispeval v dobrodelni sklad. Odpovedal se je nagradi in bon za brezplačni avtobusni prevoz predal Samu Rumežu, direktorju Centra za sluh in govor. “Naj jih peljejo na izlet“, je z nasmehom dejal Borko, Rumež pa je potrdil, da jim celotna donacija zares veliko pomeni: “4.000 EUR je skoraj polovica denarja, ki ga potrebujemo za ureditev senzorne sobe.”

Rotaract 2

Pred glavnim artiklom pa so Rotaractovci na licitaciji ponudili tudi prestižno vino Rose iz vinograda kralja Petra Karadjorđevića (posebej za licitacijo Dobrodelne kulinarične večerje so ga donirali člani z rotarijstvom povezane družine Ambrožič iz Maribora). S ponudbo 100 EUR si je Rose na dražbi priboril Marko Žula, direktor javnega podjetja Nigrad d.o.o.

Rotaract 3

S pomočjo donatorjev, licitacije in srečelova, so člani Rotaract kluba Maribor v okviru 8. Dobrodelne kulinarične večerje skupaj zbrali 4.000 EUR v upanju, da bodo osrečili otroke, ki bodo v bodoči senzorni sobi lahko še bolje razvijali svoja čutila.
Podrobnosti v oddaji Občinski informator! To sredo ob 18.30 na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.