00:57, pet, 19. Apr

ZD Maribor organizira cepljenje z možnostjo izbire cepiva v tudi okoliških občinah





V želji po čim višji stopnji precepljenosti na območju, ki ga pokriva Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor in ker je sedaj cepiva dovolj, iz ZD Maribor obveščajo vse občane, da imajo ob rednem tedenskem terminu za množično testiranje, tudi možnost cepljenja z izbiro cepiva.

FOTO: Pixabay.com

Iz ZD Maribor so poslali vam urnike in lokacije testiranja ter cepljenja:

V sredo, od 14.00 do 16.00: OBČINA PESNICA in OBČINA ŠENTILJ: Kulturni dom Pesnica, Pesnica pri Mariboru 41, Pesnica, velja tudi za občane občine Šentilj.

V sredo, od 14.00 do 16.00: OBČINA DUPLEK: Kulturni dom Dvorjane, Dvorjane 38, Duplek

V sredo, od 17.00 do 19.00: OBČINA STARŠE: Dnevni center aktivnosti, Loka 16 c, Starše ali Marjeta na Dravskem polju 3a, Marjeta na Dravskem polju (izmenično)

V četrtek, od 14.00 do 16.00: OBČINA KUNGOTA: Hiša vseh generacij Kungota, Zg. Kungota 5, Zg. Kungota

V četrtek, od 14.00 do 16.00: OBČINA HOČE-SLIVNICA: Kulturni dom Hoče, Pohorska cesta 15, Hoče

V četrtek, od 17.00 do 19.00: OBČINA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU: Kulturni dom, Cesta v Rogozo 11, Miklavž na Dravskem polju

V četrtek, od 17.00 do 19.00: OBČINA RAČE-FRAM: Gasilski dom Rače, Ptujska cesta 15, Rače

V petek od 14.00 do 18.00: OBČINA RUŠE, LOVRENC NA POHORJU IN SELNICA OB DRAVI: Športni park Ruše, Šolska ulica 17, Ruše.

Občanke in občani, ki se želijo testirati ali cepiti, morajo s seboj imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja.

Na odvzem brisa in cepljenje se ni treba posebej naročati. Poudarjajo, da je brezplačno testiranje namenjeno vsem občanom, ki nimajo bolezenskih znakov, ki bi kazali na morebitno okužbo s Covid-19. V primeru suma na okužbo pa naprošajo, da kontaktirate osebnega izbranega zdravnika. Naprošajo tudi, da upoštevate vse predpisane zaščitne ukrepe in varnostno razdaljo.

Osebe, ki imajo tuje zavarovanje EUKZZ, Certifikat, kartico Medicare ali Potrdilo MedZZ naprošajo, da na testiranje prinesejo tudi fotokopijo tega dokumenta in fotokopijo začasnega bivališča v Republiki Sloveniji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.