03:56, čet, 18. Apr

Že veste, kaj boste otrokom podarili za konec šole?

Konec šolskega leta se nezadržno bliža in otroci že nestrpno pričakujejo počitnice, druženje s prijatelji, čofotanje v morju in na bazenih, piknike in ostale dogodivščine. Za vse starše, ki premišljujete, da bi svoje nadobudneže razveselili z darilom ob koncu šolskega leta, smo pripravili nekaj idej, ki otrok ne bodo pustile hladnih. V mariborskem Europarku boste med bogato ponudbo oblačil, igrač, športnih pripomočkov in vsestranskih darilnih bonov zagotovo našli popolno darilo. Obenem je poletje čas številnih dogodkov in zanimivih prireditev, ki jih v največjem štajerskem nakupovalnem središču ne bo manjkalo.

Naj bo med počitnicami v ospredju gibanje

Dolgi sončni dnevi so kot nalašč za preživljanje časa na prostem, kolesarjenje s prijatelji, žoganje, badminton, namizni tenis in druge zabavne aktivnosti. Ukvarjanje s športom ima za otroke številne prednosti, saj spodbuja telesni razvoj, krepi motorične sposobnosti, izboljšuje vzdržljivost ter spodbuja zdrav način življenja in interakcijo s sovrstniki. Poleg tega otroci skozi šport razvijajo vrednote, kot so timsko delo, fair play, vztrajnost in odgovornost. Podarite jim novo kolo, rolarje, žogo ali lopar ter spodbudite njihovo fizično aktivnost. V Europarkovih trgovinah Hervis, Champion, Adidas, Sport Vision in Buzz boste našli vrhunsko športno opremo za otroke vseh starosti.

Spodbudite branje z napeto knjigo

Ni boljšega kot preživljanje počitnic ob morju, jezeru ali reki, medtem ko se otroci potapljajo v domišljijske svetove in odkrivajo nove avanture med platnicami knjig. Dobra knjiga je lahko odlično darilo, saj spodbuja razvoj besedišča, izboljšuje jezikovne spretnosti, krepi koncentracijo in empatijo. Obiščite knjigarno Mladinske knjige in papirnico Hartis ter izberite slikanico, roman ali zbirko kratkih zgodb. Tam boste našli tudi pobarvanke, ki lahko otroka zaposlijo za kar nekaj ur.

Darilo za ljubitelje iger

Pridne šolarje lahko nagradite tudi z darilom iz trgovin Big Bang in Müller. Kaj pa, če bi jim podarili nov par slušalk za brezskrbno uživanje v glasbi ali igralno konzolo in videoigro, v kateri se bodo lahko pomerili s prijatelji? Med mladimi so zelo priljubljene tudi namizne družabne igre, ki poleg zabave dobro vplivajo na spomin in strateško razmišljanje. Ob koncu vročega poletnega dneva se bodo otroci lahko sprostili ob igranju iger in druženju s prijatelji, medtem ko starši na večerji gostite prijatelje in družinske člane.

Foto: Loop

Darilo za vsak okus – darilni boni Desetak

Če še vedno niste prepričani, kaj bi izbrali, so lepo darilo lahko tudi darilni boni Desetak, s katerimi si bo vsak obdarovanec izpolnil tudi tiste najbolj skrite želje. Desetake lahko unovčite v trgovinah ter gostinskih in storitvenih lokalih v 5 nakupovalnih središčih Slovenije: Europark Maribor, ALEJA, Citypark, Center Vič v Ljubljani in Citycenter Celje. Naj gre za modna oblačila, tehnološke igrače ali nekaj čisto drugega – Desetak bo izpolnil vse želje. Za več informacij o darilnih bonih obiščite spletno stran www.desetak.si. V mesecu juniju boste ob spletnem nakupu darilnih bonov v znesku 100 evrov ali več prejeli brezplačno vstopnico za nepozabno karting vožnjo na vrhnjem parkirišču Europarka.

Ta konec tedna se bo v štajerski prestolnici začel tradicionalni Festival Lent, ki ga ponosno podpira tudi Europark Maribor. Od petka, 23. 6., do sobote, 1. 7., bodo obiskovalcem festivala zato omogočili brezplačno parkiranje v garažni hiši vse do 2. ure zjutraj. Prav kmalu bodo nakupovalne ulice popestrile barve in tradicije mednarodnega folklornega festivala Folkart. Za več informacij o dogajanju spremljajte Europarkovo spletno stran in družbena omrežja.

FOTO: AV studio

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.