00:50, ned, 19. Maj

Žena Petra Prevca: mučno je gledat, kako se trudi in trudi, pa mu ne zlaufa





Mina Prevc, žena uspešnega smučarskega skakalca Petra Prevca, se je izpovedala sredi sezone smučarskih skokov.

Ob obujanju spominov na uspehe iz leta 2016 se je izpovedala na družbenem omrežju. Zagotovo skupaj s Petrom tudi ona čuti ves pritisk nanj, na to, da naj znova poseže po najboljših rezultatih. In tako je čustveno zapisala, kako ji je zdaj pri srcu: “Stresno in dušeče je še zdaj, ampak ne od veselja. Že predolgo. Ker je ta Peter še vedno tako zelo zlat, da je mučno gledat, kako se trudi in trudi, pa mu ne zlaufa. Tudi, ko že vsi mislimo, da zdaj pa le bo, ne steče.”

Pravi, da je to kar težko spremljati. Priznala je, da se ji lomi srce: “In si želim, da bi mu lahko odprla glavo in sprala vse slabo stran. Ker ni prav, ker bi si zaslužil drugače.”

A kljub težkim časom je optimistična: “In v resnici vem, da enkrat bo drugače. Da mu bo uspelo, da bo zmogel vse postavit na svoje mesto in takrat bo spet lepo.” In mu pravi: “Srečno, Peter moj!”

Vir: Facebook, dostop 8. 1. 2022

In če pogledamo na njen spomin iz leta 2016, je bila Prevčeva izredno vesela njegovega takratnega uspeha: “Izjemno. Vrhunsko. Zelo stresno. Dušeče. S cmokom sreče in veselja v prsih. S solzami. Nepopisne sreče, seveda. Ker mu je uspelo nekaj veličastno velikanskega. Ker je on Peter, izjemen, vrhunski, zlat. Zlat kot Orel, ki ga je včeraj dvignil visoko v zrak. In to zelo zasluženo.”

Fotografija: Peter Prevc in Mina Prevc. Vir: Facebook stran Peter Prevc

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.