05:11, pon, 29. Apr

Zimska pravljica v Kidričevem: Otvoritev drsališča v Parku pod tisočerimi zvezdami





Danes se odpira prvo izmed drsališč v tej regiji.

Danes bo tako zaživelo prvo drsališče v naši okolici, in sicer v idiličnem Kidričevem. To dogajanje je zbudilo navdušenje med prebivalci, ki komaj čakajo, da se odpravijo na led in uživajo v zimskem vzdušju.

Na družbenem omrežju Visit Ravno Polje so zapisali vabilo: “Danes ob 16.00 vas vabimo, da skupaj otvorimo sezono drsanja v Kidričevem v Parku pod tisočerimi zvezdami. Kot vsako leto, bo tudi letos vsak teden hiško polno dobrot ob drsališču upravljalo drugo društvo iz občine Kidričevo. Z današnjim dnem pričnejo E.D. Novi Koranti 94, in že prvi teden vas čaka pester program.”

Obetavno dejstvo je, da bo drsališče delovalo vse do 11. februarja 2024, kar daje prebivalcem in obiskovalcem obilo priložnosti za zimsko zabavo. Odprtje ob 16.uri pa ponuja odlično priložnost, da preživite popoldne na ledu s prijatelji in družino.

V petek prižigajo praznične luči

Poseben čar dodaja dejstvo, da bo vsak teden društvo iz občine Kidričevo upravljalo stojnico s prigrizki in dobrotami ob drsališču. To je odlična priložnost, da lokalna društva pokažejo svoje dobrote in ponudijo okusne prigrizke obiskovalcem drsališča.

Za tiste, ki si želijo doživeti praznično vzdušje, pa bo petek, 1. decembra, še posebej poseben. Ob 17. uri bodo prižgali lučke v Parku pod tisočerimi zvezdami, kar bo zagotovo ustvarilo pravljično ozračje.

VIR: Visit Ravno polje

Urnik obratovanja drsališča je prilagojen tako, da omogoča čim več ljudem uživanje na ledu. Drsališče bo odprto vsak dan med 16.00 in 21.00, med vikendi pa že od 13.00 dalje. To omogoča tako šolarjem, zaposlenim kot tudi družinam, da si organizirajo čas in se podajo na zabavo na ledu v popoldanskih urah.

Vse kaže, da bo letošnja sezona drsanja v Kidričevem polna zabave, smeha in zimske atmosfere. Ne zamudite priložnosti za zabavno doživetje na ledu in obiščite to čudovito drsališče, kjer se prepleta lokalna skupnost, zimsko veselje in praznično vzdušje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.