22:02, čet, 28. Mar

Znan je program Čarobnega decembra v Mariboru





Maribor se bo v praznično dogajanje prelevil ta petek, 24. novembra, ob 17. uri v paviljonu v Mestnem parku s prižigom luči.  Kot prvi v Sloveniji, bodo v petek pričeli s prižigom prazničnih lučk, s tem pa se začenja pestro dogajanje Čarobnega decembra.

Marko Pigac / MP Produkcija
Marko Pigac / MP Produkcija

Ulice Maribora se bodo ta petek odele v praznično vzdušje. Znova bo vabil vonj dišečega kuhanega vina ter rajanja ob dobri glasbi.

Pester program Čarobnega decembra je tudi letos v organizaciji Zavoda za turizem Maribor – Pohorje, ki je na svoji spletni strani na razkril celoten program. Tudi letos se bo zvrstila množica dogodkov, ki bodo potekali na Trgu Leona Štuklja, Grajskem tru, Trgu svobode, Vetrinjskem dvoru, Pod Pohorjem ter na ostalih prizoriščih. Osrednje dogajanje na bo na Trgu Leona Štuklja, kjer bodo nastopila tudi velika imena slovenske glasbe.

Začetek Čarobnega decembra s koncertom Vlada Kreslina, za božič Siddharta, v novo leto pa s Tanjo Žagar

Tako kot lansko leto, bo tudi letošnji prvi dan Čarobnega decembra, ki ga pričenjajo že v novembru, začel Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Koncert bo na Trgu Leona Štuklja od 21.00 naprej, pred njim pa bodo nastopili še No Name Blues Band.

Pestro dogajanje se bo v prazničnem času odvijalo vsak dan. 25. decembra, za božič bo na Trgu Leona Štuklja nastopila skupina Siddharta. Za odlično zabavo več tisoč glave množice na zelo priljubljenem silvestrovanju, 31. decembra, pa bo na Trgu Leona Štuklja popestrila Tanja Žagar. 

Celoten program po prizoriščih najdete tukaj.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.