04:36, sob, 27. Apr

Znana kitajska trgovina v Mariboru obeležila 10 let delovanja





Kitajska trgovina China City, ki se nahaja na Tržaški cesti 65 v Mariboru (zeleni del stavbe), je pred dnevi proslavila 10 let delovanja. Ob praznovanju so se odločili, da nekaj podarijo tudi svojim kupcem.

Lastnica trgovine China City Ye Chaofang je ob tej priložnosti spregovorila za naš portal. Pravi, da je v Maribor prišla pred 20. leti. Sprva je nekaj let delal v gostinstvu. Kot pravi se je odločila, da odpre nekaj svojega, tako se je odločila za trgovino.

Najprej so trgovino odprli v centru Maribora, pred 10 leti pa na Tržaški cesti 655.

“Leta 2006 sem odprla svojo prvo trgovino v centru Maribora,” je dejala Ye Chaofang. “Zadnjih 10 let na tej lokaciji  (na Tržaški cesti 65) je bilo sprva težkih, saj je bila lokacija nova in stranke niso vedele za njo. Sčasoma se je razvedlo in tako nam uspeva ze 10 let,” je pojasnila Ye Chaofang.

Kot pravi je njihovo glavno vodilo pri strankah, da je kupec zadovoljen. “Najpomebneje nam je, da je kupec zadovoljen z nakupom in da se še vrne. Tudi v bodoče bo naše glavno vodilo zadovoljstvo strank, da se te rade vračajo, polna in pestra izbira izdelkov in prijaznost,” opiše Ye Chaofang.

Ob praznovanju so se odločili, da podarijo nekaj tudi svojim kupcem, zato so izbrali posebno akcijo, in sicer – 50% popust na vse izdelke. “Popust je na vse izdelke na prvotno osnovno ceno (-50%), do kdaj bo trajal pa se še nismo odločili. Zagotovo pa bomo strankam vedno nudili neke ugodnosti,” še pove Ye Chaofang.

Trgovina, ki se razsprostira na dobrih 1800 kvadratnih metrih prostora, ponuja kupcem skorajda vse. V njen najdete obutev in obleko, spodnje prerilo, torbice, denarnice, izdelke za v kuhinjo, kopalnico, vrt, papir in pisarniški material, kozmetiko in nakit, izdelke za hišne ljubljenčke in še več. Pohitite in se prepričajte sami. Ponudbo lahko preverite tudi na njihovi spletni strani.

VIR: CHINA CITY

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.