04:15, sob, 27. Apr

Žrtev zabodel v nogo: Moški so se sprli, sledil je pretep





Poročali smo že o podrobnosti grozljivke na celjskem: 45-letnico zabodel nekdanji partner.

Vodja celjskih kriminalistov Damijan Turk je predstavil tudi podrobnosti drugega primera, ki so ga obravnavali včeraj. Okoli 21.30 ure je 45-letni moški zabodel 44-letnika in ga hudo poškodoval. Do dogodka je prišlo v stanovanju. Šlo je za druženje več moških, starosti od 24 do 45 let. Najprej so se začeli prepirati, nato pa je preraslo v pretep. 45-letnik je domnevno z nožem, žrtev zabodel v nogo.

Ta je stanovanje s še eno osebo zapustil in poiskal zdravniško pomoč. Zaradi hudih poškodb je ostal na zdravljenju. Njegovo življenje ni ogroženo.

Ponoči smo štirim osebam odvzeli prostost, sumimo jih storitve kaznivega dejanja uboj, po 1. odstavku 115. člena, v povezavi s 34. členom Kazenskega zakonika -1B, oziroma sodelovanja pri dejanju. Glede na to, da je od dejanja minilo šele nekaj več kot 12 ur, kriminalisti in policisti aktivno preiskujejo vloge vseh udeležencev.

Damijan Turk je v izjavi za javnost potrdil, da so bile pridržane osebe v preteklosti že obravnavane zaradi različnih kaznivih dejanj z elementi nasilja ter kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete in tudi drugih kaznivih dejanj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.