15:33, ned, 16. Jun

FOTO: Čudovita operna noč na Gaju nad Mariborom

Na Gaju nad Mariborom se je že tradicionalno odvijal izjemen dogodek, ki je v svoje čudovito okolje privabil približno 1.500 obiskovalcev.

Ta prireditev je postala nepogrešljiv del kulturnega življenja v regiji, saj združuje ljubitelje klasične glasbe v čarobnem ambientu. Pod taktirko priznane dirigentske roke Simona Robinsona so nastopajoči iz SNG Maribor občinstvu pripravili nepozaben glasbeni večer.

Obiskovalci so bili deležni vrhunskih izvedb klasičnih skladb, ki so jih izvedli orkester in solisti SNG Maribor. Solistični nastopi so še posebej izstopali in poskrbeli za čustveno nabite trenutke, ki so občinstvo pustili brez besed.

Dogodek je organizirala Krajevna skupnost Bresternica-Gaj, ki se je znova izkazala z odličnim gostoljubjem in skrbno organizacijo. Prireditev ne le bogati kulturno dogajanje, ampak tudi povezuje lokalno skupnost in pritegne obiskovalce od blizu in daleč. Gaj nad Mariborom tako vsako leto postane središče vrhunske glasbene umetnosti, ki pušča nepozaben pečat na vseh prisotnih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.