23:52, pon, 15. Jul

FOTO: Nad gnečo v bližini UKC Maribor tudi policisti in redarji

Bralci, ki so v zadnjih dneh obiskali UKC Maribor, so nas opozorili na nevzdržno situacijo s parkirnimi mesti. Prav tako opozarjajo na prometni kaos v neposredni bližini UKC Maribor. Prometna situacija otežuje tekoče izvajanje mestnega potniškega prometa.

Bralka nas je danes obvestila o tem, da so v tem trenutku na kraju policisti in redarji, ki pomagajo pri usmerjanju prometa in nadzorujejo nepravilno parkirana vozila.

V preteklosti že poostren nadzor nad vozili, ki parkirajo na mestih, kjer jim to ni dovoljeno

Na PU Maribor so nam v preteklosti potrdili, da so na tem območju policisti pomagali pri usmerjanju prometa. “Policisti izvajajo naloge urejanja in nadzora cestnega prometa na odsekih cest, oziroma ulic, kjer prometno-varnostna problematika izstopa, predvsem pa te naloge izvajajo, ko prihaja do večjih zgostitev prometa. Policisti PP Maribor II so seznanjeni z zgostitvami in občasnimi zastoji cestnega prometa tudi v okolici UKC Maribor, oziroma na Ljubljanski ulici v Mariboru, kjer občasno izvajajo naloge urejanja in nadzora cestnega prometa ter bodo s tovrstnimi aktivnostmi nadaljevali,” so nam pojasnili.

Dodali so, da bodo nadaljevali z občasnimi poostrenimi nadzori prometa nad vozili, ki parkirajo na mestih, kjer jim to ni dovoljeno. “Z varnostno problematiko na tem območju se aktivno ukvarja tudi vodja policijskega okoliša in se vanjo vključuje preko različnih oblik sodelovanja. V zvezi s problematiko, ki se nanaša na mirujoč promet v mestu še predlagamo, da se obrnete tudi na medobčinsko redarstvo.”

Tudi danes smo se obrnili na PU Maribor, kjer so nam potrdili, da so znova pomagali pri usmerjanju prometa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.