01:17, sob, 2. Mar

FOTO: Pravljična Kamnica privabila več kot 3000 obiskovalcev, sprejeli odločitev, da projekt peljejo naprej

Krajevna skupnost Kamnica je s pomočjo sponzorjev izvedla projekt Pravljična Kamnica. Šlo je za dogajanje, ki ga v Kamnici še ni bilo. Zaradi odziva pa so se odločili, da projekta ne zaključujejo, temveč ga bodo peljali skozi celotno leto.

Preko 2000 obiskovalcev

Organiziranih je bilo več kot 30 dogodkov, tako za najmlajše kot starejše. Glavnina dogajanja je bila med vikendi. Najmlajši so uživali v različnih delavnicah, lutkovnih predstavah, starejši pa na številnih dogodkih, ki so jih izvedli. “Preko 2000 obiskovalcev smo našteli v 2 mesecih. Hvala vsem, ki ste nas obiskali,” so sporočili organizatorji.

Simon Hauptman nam je dejal, da so z obiskom več kot zadovoljni, prav tako so izjemno veliko obiska zabeležili tudi na drsališču. Presenetila jih je tudi udeležba na pustovanju, ki lahko konkurira z večjimi pustovanji drugod. “Zato smo se odločili, da projekta ne zaključujemo, temveč ga bomo peljali naprej. Pripravljamo nove dogodke, ki bodo vezani na letne čase. 
Obljubljamo dogajanja za vse generacije,” zaključi.

Pika na i je zagotovo bilo drsališče, ki so ga celo pokrili, da so lahko izpeljali nemoteno drsanje v vseh pogojih.

Minuli vikend so organizirali tudi nepozabno pustovanje, ki se je začelo s povorko in nadaljevalo v dvorani. Fotografije najdete spodaj.

O dogajanju v Kamnici vas bomo še naprej obveščali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *