20:36, sre, 24. Apr

Javni poziv

Občina Muta je objavila JAVNI POZIV za predlaganje kandidatov za člane občinske volilne komisije, sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, sveta za varstvo uporabnikov javnih dobrin.

Občina Muta poziva vse politične in druge stranke, vsa društva in organizacije ter ostalo zainteresirano javnost v občini, da do 30. JUNIJA 2011 podajo predloge kandidatov za članstvo v naslednjih organih občine:

1. OBČINSKA VOLILNA KOMISIJA – 8 članov

Na podlagi 35. člena Zakona o lokalnih volitvah (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo, 45/08) občinsko volilno komisijo sestavljajo predsednik in trije člani ter njihovi namestniki. Predsednik volilne komisije in njegov namestnik se imenujeta izmed sodnikov ali izmed drugih diplomiranih pravnikov.

2. SVET ZA PREVENTIVO IN VZGOJO V CETNEM PROMETU – 2 člana


V skladu z Odlokom o ustanovitvi Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Muta je svet sestavljen izmed naslednjih predstavnikov:
– en predstavnik članov občinskega sveta
– en predstavnik policije
– en predstavnik osnovne šole
– dva predstavnika občanov (iz vrst združenja šoferjev in avtomehanikov, avtošol, prevoznikov v javnem cestnem prometu, prometne ali gradbene stroke)

3. SVET ZA VARSTVO UPORABNIKOV JAVNIH DOBRIN – 2 člana

V skladu z odlokom o ustanovitvi Sveta za varstvo uporabnikov javnih dobrin v občini Muta je svet sestavljen izmed naslednjih predstavnikov:
– en član izmed članov občinskega sveta,
– dva predstavnika izmed občanov

Predloge podajte na priloženem obrazcu (na voljo na spletni strani oz. v sprejemi pisarni občien) in jih najkasneje do 30. junija 2011 pošljite na naslov OBČINA MUTA, Glavni trg 17, Muta ali jih neposredno oddajte v sprejemni pisarni občine.

Za sodelovanje se vam zahvaljujemo.

Komisija za mandatna vprašanja,
volitve in imenovanja
Franc Hamler, l.r.
Predsednik


Vir informacije: občina Muta

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.