01:42, pon, 20. Maj

Kakšno je stanje poškodovanega 23-letnega pešca, poškodovanega v prometni nesreči, ki jo je povzročil voznik Tesle?

27. aprila smo poročali o hudi prometni nesreči, ki se je pripetila v Mariboru.

42-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v krožišče, prebil varovalno ograjo in na pločniku trčil v 23-letnega pešca, ki se je v tem trenutku nahajal pred zgradbo. “Poškodovani pešec je v prometni nesreči utrpel posebno hude telesne poškodbe, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je pešec zaradi nastalih poškodb v življenjski nevarnosti,” poroča PU Maribor.

Obrnili smo se na PU Maribor, kjer so nam dejali: “Po zadnjih razpoložljivih informacijah je pešec huje telesno poškodovan.” Dodatnih informacij nam niso razkrili.

Neuradno smo izvedeli, da je pešec izven življenjske nevarnosti, vendar so poškodbe, ki jih je prejel, resne. Vir blizu družine nam je razkril, da naj bi imel več zlomov in je še vedno v komi.

Na naše uredništvo pa se je obrnil tudi bralec, ki je opozoril, da so danes, po treh tednih od nesreče, še vedno vidne posledice prometne nesreče. “Glede na to, da gre za nevarno cesto, bi pričakoval, da bi k zadevi pristopili resnejše in predvsem hitreje.” Obrnili smo se na Mestno občino Maribor, jih povprašali, kdo upravlja z omenjeno cesto in kdaj lahko pričakujemo, da bodo posledice nesreče sanirane.

Njihove odgovore objavimo, ko jih prejmemo. Prav tako smo se obrnili na Artur bar, njihove odgovore še čakamo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.