22:13, tor, 27. Feb

Bralec opozarja na nevarni prehod: “Čakamo na ponovno hudo nesrečo?”

Bojan, krajan Kamnice, je na družbenih omrežjih delil fotografijo posneto na Celovški cesti in ob njej pripisal: “Ponovno se obračam na odgovorne v KS KAMNICA, kaj se bo zgodilo s tem prehodom za pešce. Meni in marsikomu se je že nekaj hudega zgodilo, ampak kljub angelom, ki so nas obvarovali tega prehoda, se ni nič premaknilo.”

“Čakamo na ponovno hudo nesrečo?”

“Ponovno sem se odpravil s psičko preko tega prehoda in kaj se je zgodilo, od desetih voznikov ni nihče ustavil, tako da sva počakala, da je bilo z obeh strani popolnoma prazno in sva lepo šla preko. Kje so sedaj mediji tukaj, da bi tudi na tem mestu kaj priredili, kot je bilo pred volitvami. Ali čakamo na ponovno hudo nesrečo ali kaj hujšega, tako, kot se je to nama zgodilo ali je komu tu vseeno kaj se dogaja,” se sprašuje.

“Zato pozivam in prosim odgovorne tudi v KS Kamnica da tu nemudoma kaj postorijo ker je ta del prehoda nevzdržen in bi se moralo nekaj postavit ali vsaj promet umirit,” še zapiše. Obrnili smo se tudi na Mestno občino Maribor.

Pojasnili so nam: “V tem tednu bo postavljena radarska tabla za merjenje hitrosti in štetje vozil. MO Maribor v dogovoru z Direkcijo RS za infrastrukturo, ki bo skladno s terenskim ogledom, ki je že bil opravljen konec lanskega leta, podala soglasje za namestitev navedene radarske table. Podatki, ki jih bomo pridobili bodo koristili za morebitno nadaljnje ukrepanje v smislu zagotavljanja večje prometne varnosti.”

Če naletite na kaj, kar menite, da si zasluži pozornost, nam to lahko posredujete na info.bktv@gmail.com ali Facebook BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *