23:57, tor, 6. Jun

Medobčinska liga v malem nogometu

Minuli teden smo spremljali medobčinsko zimsko ligo v malem nogometu.

Obračun med športnim društvom Anton in Vuzenico se je pričel z avtogolom v korist Antona. Nekaj minut kasneje je Moser po odličnem protinapadu zvišal vodstvo na 2:0. Nogometaši iz Vuzenice so sicer poskušali izenačiti, a jim je uspelo zabiti le en zadetek.
https://www.youtube.com/watch?v=YJHZfO-ZYbo&hd=1

Na srečanju med Splavarjem in Vuzenico smo zabeležili kar 6 zadetkov. Prvega je za Splavar zadel Domen Karničnik, nato je sledil avtogol Kloštra. Žan Karničnik je s kazenskega strela znižal izid na 2:1, nato sta sledila dva zadetka Jana Sredenška za prevzem vodstva. Splavar je v končnici drugega polčasa prišel do izenačenja, ko je Nejc Štajner s samostojnim prodorom premagal vratarja Kanduča.
https://www.youtube.com/watch?v=L3aFXJjcpMM&hd=1

Na zadnjem srečanju, med Kaplo in ekipo Kegl bar, smo zabeležili največ zadetkov. Prvi je zadel Rok Kac za Kegl bar. Igralci Kaple so naredili 5 prekrškov že v uvodnih desetih minutah in bili posledično oškodovani z dvema kazenskima streloma, ki ju je mojstrsko izvedel Milenko Skenderija in postavil izid na 3:0. Igralci iz Kaple so sicer znižali vodstvo na 3:1, a kmalu spet dobili gol. Čez nekaj minut so se zopet približali izenačenju, ko sta Helbl in Verčko z odlično dvojno podajo zatresla mrežo. Sledila sta še dva zadetka na vsaki strani in tekma se je končala z rezultatom 5:3 za Kegl bar.
https://www.youtube.com/watch?v=EqG-UnYGa3g&hd=1

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav