01:00, sob, 2. Mar

Miklavžev pohod na Piramido s svetilkami

Center za krepitev zdravja (CKZ) ZD Maribor ob pričetku prazničnega decembra, 7. decembra 2023, organizira dogodek »Miklavžev pohod na Piramido s svetilkami«.

Pohod na Piramido bo organiziran vodstvom usposobljene fizioterapevtke in kineziologinje. Zbirališče bo na Ulici talcev 5, 2000 Maribor. Pričetek je predviden ob 17.30. Trasa pa bo potekala po označenih poteh, pohod je primeren za vse (prilagajanje intenzivnosti tudi manj telesno pripravljenim).

Med 17.00 in 17.30 bo v avli ZD Maribor na Ulici talcev 9, 2000 Maribor postavljena tudi »Svit info točka«, kjer lahko pridobite informacije o delovanju programa Svit. Pohod poteka v vsakem vremenu, udeleženci naj s seboj prinesejo svetilke.

Patricija Lunežnik, mag. zdr.-soc. manag., vodja Centra za krepitev zdravja ZD Maribor je dejala: »Namen Miklavževega pohoda na Piramido je spodbujanje zdravega življenjskega sloga in gibanja v naravi. Hkrati s tovrstnimi dogodki krepimo socialno mrežo, s svetilkami pa bomo si pričarali prav posebno praznično vzdušje. Vabljeni!«

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *