10:07, tor, 23. Apr

Podpisana pogodba za izgradnjo 30 najemnih stanovanj za starejše na Ptuju

Pred dnevi je bila z družbo Pomgrad d.d., Murska Sobota podpisana pogodba za projektiranje in gradnjo objekta s 30 najemnimi stanovanji za starejše in 30 parkirnimi mesti (od tega 5 za invalide) ob Potrčevi cesti na Ptuju, so sporočili iz Nepremičninskega sklada.

FOTO: Nepremičninski sklad

Stanovanja bodo prilagojena potrebam starejših in tehnično zasnovana v skladu s pogoji in smernicami za gradnjo oskrbovanih stanovanj. Pogodbo sta podpisala mag. Andrej Hudoklin, direktor Nepremičninskega sklada in g. Boris Sapač, član uprave družbe Pomgrad d.d. Zaključek gradnje je predviden v drugi polovici leta 2026.

FOTO: Nepremičninski sklad

Izjava direktorja Nepremičninskega sklada, mag. Andreja Hudoklina ob podpisu pogodbe: ‘‘Želja na strani Nepremičninskega sklada je, da bi vse aktivnosti potekale v skladu z začrtanim terminskim okvirom, da bi čim prej prišli do projektne dokumentacije in gradbenega dovoljenja ter še v letošnjem letu resnično pričeli z gradnjo večstanovanjskega objekta s stanovanji, prilagojenimi potrebam starejših. Prepričan sem, da bomo z izbranim izvajalcem dobro sodelovali ter uspešno pripeljali projekt do zaključka.”

vir: Nepremičninski sklad

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.