04:44, sre, 7. Jun

RAZPIS: RAZSTAVA LJUBITELJSKIH LIKOVNIH USTVARJALCEV

Območna izpostava Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Radlje ob Dravi objavlja razpis za območno srečanje ljubiteljskih likovnikov (razstavo).

Letos je tema prosta. Ljubiteljski avtorji lahko sodelujete z enim ali največ tremi med seboj vsebinsko ali oblikovno povezanimi deli. Likovna dela (primerno zaščitena in na zadnji strani s podatki) s prijavnico lahko oddate v Knjižnico Radlje ob Dravi, od ponedeljka do četrtka od 8. do 17., v petek od 8. do 15. ure ter v soboto od 8. do 12. ure, do torka, 8. maja 2012.

Otvoritev razstave bo v petek, 1. junija 2012, v prostorih Knjižnice Radlje ob Dravi. Razstava bo na ogled do 28. junija 2012.

Strokovni spremljevalec srečanja bo izbral likovna dela za regijsko razstavo Koroške, ki bo septembra 2012 v Radljah ob Dravi.

Tema: PROSTO
Tema ne omejuje ne vsebine ne sloga, prav tako pridejo v poštev vse tehnike in materiali. Ustvarjalci se lahko odločijo za katero koli temo (krajino, portret, žanrski prizor, tihožitje, povsem nepredmetno rešitev…), za kakršen koli slogovni izraz in katero koli tehniko (risbo, sliko, grafiko, kolaž, relief, malo plastiko, keramiko, mešano tehniko …)

Izbrani avtorji s prijavnico potrdijo udeležbo na regionalni razstavi in se obvezujejo, da bodo do razstave izbrana dela hranili v nespremenjeni obliki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav