14:52, tor, 21. Maj

V Europark Maribor prihaja nova trgovina

Na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije bo v torek, 16. aprila, ob 9. uri svoja vrata odprla trgovina Bottega Verde.

Blagovna znamka, ki je prispela naravnost iz sončne Italije, že več kot pol stoletja prepleta tradicijo, strast in lepoto. Na otvoritvi bodo obiskovalci lahko spoznali kvaliteto izdelkov, ki jih ponuja Bottega Verde, in izkusili prvovrstno lepoto na lastni koži. Prav tako bodo lahko izkoristili 50 % popust na vse redne cene in ob nakupu prejeli še darilo.

50 let izkušenj v lepotni industriji

Blagovna znamka Bottega Verde je že od nekdaj sinonim za kakovost, naravne sestavine in inovacijo, ki vedno daje prednost spoštljivemu odnosu do narave. Cenjena italijanska znamka ponuja izjemno pester izbor kozmetičnih izdelkov, ki navdušujejo vse, ki radi negujejo svoje telo in dajejo prednost naravnim sestavinam in kakovosti. Obiskovalci bodo v novi poslovalnici Bottega Verde v Europarku našli enkratne kreme za obraz, tretmaje za telo, moško kozmetiko, šampone, balzame za lase, ličila, dišave ter druge vrhunske izdelke za nego od glave do pet.

O Bottega Verde

Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza, med Firencami in Sieno, znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi. Narava kot vir navdiha je bila vedno v DNK te blagovne znamke. Pri razvoju od majhne zeliščarske trgovine do danes je Bottega Verde lahko ohranila vero v naravnost, ki jo je vedno odlikovala v inovacijskem procesu, katerega cilj je zagotoviti vedno bolj učinkovito in varno kozmetiko. Blagovna znamka s 50-letno tradicijo se s svojo strokovno ekipo v laboratoriju za raziskave in razvoj vsak dan trudi, da na nove načine barve in vonje narave spreminja v naravne in inovativne formule. O tem pričajo tudi rezultati specializiranih dermatoloških inštitutov in strogi testi učinkovitosti.

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.