22:00, pon, 27. Maj

V občini Hoče-Slivnica kmalu že 7. Tek pod Pohorjem

V nedeljo, 4. junija 2023, se bo v občini Hoče – Slivnica odvijal že 7. Tek pod Pohorjem. Teklo se bo na 10 in 6,5 kilometrov.
Opis daljše trase

Štart v Hočah pri večnamenski športni dvorani, kmalu po štartu se zavije v desno na povezovalno kolesarsko-sprehajalno pot Hoče-Slivnica. Trasa nato poteka mimo slivniških ribnikov, v Slivnici desno po drevoredu v Čreto. Z leve strani opazimo Slivniški dvorec, v Čreti proga nato zavije v desno, se odcepi v hrib (makadam) – kjer se na razdalji 350 m vzpnemo za 35 m. Stečemo po kratki razgledni poti nad vinogradi, nato sledi spust po gozdni cesti, ko smo znova na asfaltu pa zavijemo levo proti Hočam na razgibano valovito cesto skozi gozd.

Nato sledi zavoj navkreber na desno – tam se na razdalji 160 m vzpnemo za manj kot 20 m na Križno kapelo. Sledi spust po gozdu in v naselju zavoj v levo v Zaforšt (Zgornje Hoče), kjer se na 270 m vzpnemo za manj kot 20 m. Iz Zaforšta se priključimo na cesto in tečemo po pločniku ter kasneje po kolesarsko-sprehajalni stezi do Spodnjih Hoč. Naredimo še par korakov med hišicami v Novem naselju in že smo v cilju pri večnamenski športni dvorani, so pot opisali organizatorji.

V ceno prijavnine je vključena tudi štartna številka s čipom za enkratno uporabo.

Plačilo prijavnine se izvede s plačilnimi karticami (debetne in kreditne) ali na TRR SI56 1010 0005 7629 053, Protim.e d.o.o., Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, preko spletne banke ali z UPN obrazcem (plačilnim nalogom – »položnico«). Podatke za plačilo prejmete v potrditvenem emailu.
Sklic za plačilo: 00 2022-0506. Prijava velja s plačilom prijavnine in stopi v veljavo z datumom plačila prijavnine.

PRIJAVE:
Prijave so možne v spletni prijavnici na www.protime.si do 31.5.2023 ter na dan teka od 8.00 do 9.30
ure. (Tisti, ki se prijavijo na dan teka, ne prejmejo štartnega paketa)

Več o dogodku najdete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.