09:18, sob, 13. Apr

V Radljah ob Dravi Humanitarnih 24 ur športa za dober namen

V Radljah ob Dravi bo danes stekel 24-urni dobrodelni dogodek Humanitarnih 24 ur športa za dober namen, na katerem bo eden najboljših slovenskih kegljačev in večkratni svetovni prvak Uroš Stoklas kolesaril na dvoranskem spining kolesu.

Zbrana sredstva pa bodo namenjenega Varstveno-delovnemu centru Sokolski dom Radlje ob Dravi.

Na dogodku se bo športalo in zabavalo, doniralo za dober namen ter podpiralo Stoklasa na 24-urnem kolesarskem maratonu na dvoranskem kolesu. Udeleženci se bodo lahko preizkusili v različnih športnih panogah, kot so kolesarjenje na spining kolesih, kegljanju, bowlingu, namiznem tenisu, skupinskih vadbah in pikadu, sta sporočila organizatorja dogodka Občina Radlje ob Dravi in Javni zavod za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi.

Sredstva se bodo tokrat zbirala za Varstveno-delovni center Sokolski dom Radlje ob Dravi, na transakcijskem računu SI56 6100 0001 5402 589 (Športno društvo Kolos) in bodo v celoti donirana.

Vsi tisti obiskovalci, ki ne bodo športali, pa lahko sredstva za Sokolski dom Radlje donirajo na omenjeni tekoči račun ali na dogodku samem.

vir: sta

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.