02:17, čet, 18. Apr

V Vrtnarstvu Mrak so se po neurju odločili za to čudovito gesto

Na nas se je obrnila bralka, ki jo je dejanje Vrtnarstva Mrak močno presenetilo. Zato se je obrnila na nas in dejala, da si to zagotovo zasluži objavo in javno pohvalo.

Po tem, ko ji je neurje uničilo vrt, se je ustavila v vrtnarstvu in nakupila nove sadike. Ko je želela plačati, pa je doživela presenečenje: “Z vrtnarjem sva začela govoriti o preteklih dneh, neurju, škodi in dejal mi je, da mi da na sadike vrt in zaželel vso srečo pri ureditvi novega.”

Obrnili smo se na Jerneja Mraka iz Vrtnarstva Mrak, ki ga je naš klic zelo pozitivno presenetil. Pojasnil nam je, da je zgodba, ki nam jo je zaupala bralka, resnična. “Vreme res ni prizanašalo in kako hudo je lahko, smo doživeli tudi sami. K sreči takšne škode nismo doživeli, naši rastlinjaki niso bili poškodovani, voda jih je le zalila,” nam je opisal. Zaveda se, da je neurje poškodovalo številne vrtove, zato sta se z bratom odločila, da pomagata po svojih zmožnostih.

“Tisti, ki so utrpeli škodo, so bili deležni 50 odstotkov popusta, ne glede na to, ali so pred tem nakup opravili pri nas ali ne. Za sadiko paradižnika so morali odšteti 50 centov. Sadik žal več ni, prodali smo vse,” nam opiše Mrak, ki je vesel, da je bila njihova gesta opažena in pohvaljena.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.