10:37, pet, 19. Apr

VIDEO: Čarobno presenečenje zaposlenih v mariborskem vrtcu, s plesom ustvarili voščilnico

Vrtec Ivana Glinška Maribor je znova poskrbel za presenečenje. S plesom so ustvarili voščilnico, kot posebno predstavitev vzgojne dejavnosti v vrtcu.

Pripravljena video voščilnica je posebna predstavitev vzgojne dejavnosti, ki jo je pripravil kolektiv vrtca Ivana Glinška Maribor pod mentorstvom Natke Geržina! Sedaj že tradicionalna aktivnost kolektiva, je potekala že v mesecu novembru, saj so vsi zaposleni v vrtcu združili moči in ustvarili čarobno doživetje, ki bo polepšalo praznične dni vsem uporabnikom njihovih storitev. Več kot polovica 150 članskega kolektiva je prostovoljno sodelovala pri ustvarjanju. Za kraj glavnega dogodka – snemanja videospota, so izbrali središče med vsemi 6 enotami vrtca, prenovljeno Dravsko nabrežje – Lent.

V vrtcu Ivana Glinška se zavzemajo za to, da glasbo in ples približajo otrokom skozi igro, saj sta to ključni sestavini otroškega razvoja. Skozi ustvarjalnost in umetniški izraz spodbujajo otrokovo rast ter ga vodijo po poteh razvoja na kulturno umetniškem področju.

Ob prihajajočih praznikih so se odločili, da svoje prizadevanje za razvoj otrokovega kulturnega in umetniškega potenciala prikažejo na poseben način. Plesna praznična voščilnica je tako postala izjemno ganljiv način izražanja, ki bo navdušil vse, ki se dotaknejo vzgojne dejavnosti vrtca Ivana Glinška.

“Pridružite se nam na nepozabnem popotovanju skozi praznično čarobnost, kjer se prepletajo glasba, ples in otroška radovednost. Skupaj bomo podoživeli, zakaj je kulturno umetniški del vzgoje ključen za celosten razvoj vsakega otroka,” so zapisali v vrtcu.

Video je na ogled spodaj.

Ob tem je ravnateljica vrtca Ester Mlaj, staršem pripravila posebno pismo, ki ga delimo z vami.

Spoštovani starši in dragi uporabniki vrtca.

Ob koncu tega čudovitega leta se želimo zahvaliti za vsak trenutek, ki smo ga preživeli skupaj v našem vrtcu. Skozi leto smo skupaj rasli, se učili in gradili trajne spomine, ki bodo vedno ostali
vtisnjeni v naša srca.

Vaši otroci so svetle zvezdice našega vrtca, vsak z unikatnim sijajem in radovednostjo. Skozi njihove iskrive oči smo doživljali čarobne trenutke radosti, smejanja in odkrivanja sveta okoli nas. Vsak korak na poti njihovega odraščanja je bil dragocen, in skupaj smo bili priča številnim pravljičnim trenutkom.

Hvala vam, dragi starši, ker ste nam zaupali skrb in vzgojo vaših najdragocenejših zakladov. Vaša podpora in sodelovanje sta neprecenljiva in sta ključna za uspešno pot našega skupnega
raziskovanja sveta otroške radovednosti. Skupaj oblikujemo sočutne posameznike, ki z ljubeznijo in razumevanjem stopajo po poti odraščanja. Naj bo praznični čas priložnost za utrjevanje vezi, ki jih gradimo med seboj in s svojimi otroki. Izkoristite vsak trenutek, ki ga preživite skupaj, saj so to dragocene priložnosti za obogatitev
družinskega življenja.

V letu, ki prihaja, si želimo še več ljubezni, smeha, razumevanja in medsebojnega spoštovanja. Skupaj bomo gradili mostove med otroštvom in prihodnostjo, kjer se vsak otrok počuti varnega,
ljubljenega in sprejetega. Želimo vam čarobne praznike in srečno novo leto, polno ljubezni, zdravja in radosti.

S prijaznimi pozdravi!

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.