08:00, sre, 1. Feb

Objave

FOTO in VIDEO: V Hotinji vasi se pripravljajo na tradicionalno pustno povorko

V Hotinji vasi v občini Hoče-Slivnica že vrsto let pripravljajo pustno povorko.

VIDEO: Začetek prvih del za krožišče Grič v Sveti Trojici

V začetku februarja se bodo v Sveti Trojici v Slovenskih goricah lotili izgradnje krožišča Grič in sanacije plazu. Tripartitna pogodba je podpisana, v teh dneh se začenja uvajanje v dela največje investicije v Sveti Trojici.

Med turno smuko se je huje poškodovala nekdanja smučarka Meta Hrovat

Po informacijah N1 se je na turni smuki huje ponesrečila nekdanja smučarka Meta Hrovat. Kot navajajo, po njihovih informacijah ni v smrtni nevarnosti, je pa utrpela hujše poškodbe.

FOTO: Šofer pripeljal otroke v šolo, to se je zgodilo….

Marko Resnik je objavil zapis dogodka, ki se je pripetil včeraj v Ljubljani. Pripeljal je otroke v šolo, ko je odprl boks, da bi iz njega vzeli sanke in smučke, pa je z hitrostjo pripeljala ženska v avtomobilu.

Ukrajina bo prejela med 120 in 140 zahodnih bojnih tankov

Ukrajina bo od zahodnih zaveznic prejela med 120 in 140 bojnih tankov, je danes dejal ukrajinski zunanji minister Dmitro Kuleba, pri čemer pa ni navedel časovnega okvira njihove dobave. To je sicer prvič, da je Kijev razkril skupno število tankov, ki so mu jih obljubile zahodne zaveznice, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Toliko covidnih dodatkov po novem pravilniku prejemajo zaposleni v zdravstvu

Zaposleni v zdravstvu še vedno prejemajo covidne dodatke.

Vplivnica partnerju namenila ganljive besede: “Najini zadnji dnevi v dvoje. V teh letih sem bila deležna tvoje brezpogojne ljubezni.”

Lea Filipović, ki jo poznamo kot Lepo afno, je s svojimi sledilci delila fotografijo nosečniškega trebuščka in partnerju namenila nekaj besed.

Zakon, ki naslavlja vprašanja v zvezi s prekrškovnimi postopki v obdobju COVID-19, poslan v usklajevanje

Zakon, ki naslavlja vprašanja v zvezi s prekrškovnimi postopki v obdobju COVID-19, poslan v usklajevanje 31. 1. 2023.

Na cesti Dravograd Maribor voznik zapeljal s ceste

Ob 16.29 je na cesti med Mariborom in Dravogradom v naselju Zgornji Boč, občina Selnica ob Dravi, voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste.

Na Kredarici tudi “živi sneg”

Na Kredarici danes ne sneži, ampak zmeren do močan severozahodni veter dviguje sneg in ga prenaša naokrog. Ta pojav imenujemo vejavica ali živi sneg, je sporočila agencija za okolje. Podobno je bilo pred dnevi na Gorenjskem, ko je že zapadli sneg raznašal karavanški fen. Zaradi nevarnosti snežnih plazov pa je za severozahod izdano rumeno opozorilo.