01:13, ned, 7. Jul

Nastja Gabor in Luka Basi pripravljata pravljično poroko





Luka Basi in Nastja Gabor se bosta poleti poročila, na to pa se že skrbno pripravljata. Nekaj podrobnosti pa je pravzaprav že razkritih.

Poroka je velik in pomemben korak za pare, sploh tiste, ki želijo skok v zakonski stan narediti tako, da bo res nepozaben. Luka Basi in Nastja Gabor sta sicer precej skrivnostna, a kljub temu je Luka že odkril tisto, kar njuni oboževalci želijo vedeti. V intervjuju za Svet24 je tako povedal, da bo poroka na morju, ki ga imata oba rada. Zagotovo pa bo poskrbljeno tudi za veliko glasbe.

Izpostavil je še, poročajo pri portalu Govori.se, da gre pri poroki za slavje ljubezni s svojimi bližnjimi. In da je lepo, da če imaš družino, da imaš isti priimek. Nastja in Luka že imata otroka, njima se zdi zdaj to zanimivo. In prav otrokoma sta po poročanju portala dala nekaj prijetnih nalog. Deklica Tia bo trosila rožice, deček Tai pa bo prinesel prstana.

To pa še ni vse. Luka je še razkril, da bodo po poroki šli za nekaj tednov na Pag, pri varstvu bodo pomagali tudi stari starši. Poročno potovanje pa bo počakalo na naslednje leto.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.