04:58, tor, 7. Maj

72-letna voznica električnega kolesa trčila v pešca, odpeljali so jo na urgenco





V nedeljo, 26. 9. 2021, so iz izolske bolnišnice obvestili policijo, da se je na kolesarski poti iz Izole proti Strunjanu zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi 72-letna kolesarka električnega kolesa in dva neznana pešca.

Policisti so ugotovili, da je 72-letnica kolesarila po kolesarski in peš poti od Jagodja proti Strunjanu, so zapisali pri Primorskih novicah. Po predoru Šalet je dohitela dva starejša pešca, ki ju je z zvonjenjem opozarjala nase. Pešca je nista slišala, sama pa se ni mogla pravočasno ustaviti. Trčila je vanju ter padla in se poškodovala. Pešca in kolesarkin mož so ji pomagali vstati, nato pa jo je mož odpeljal na urgenco. Policiji je povedala, da je eden od pešcev imel vidno prasko na podlahti, a ni šel po zdravniško pomoč. Pa tudi, da sta pešca nadaljevala pot. Nima pa njunih podatkov.

Policisti prosijo očividce ali tiste, ki bi imeli kakršne koli podatke o prometni nesreči, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali da pokličejo 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.