17:15, tor, 7. Maj

Arnel Jakupović, nova moč v NK Maribor





Zimski prestopni rok še ni zaključen. V Ljudski vrt je prišel tudi Arnel Jakupović. “Nova moč v ofenzivnem delu moštva s pogodbo do konca sezone 2024/25, 24-letni nogometaš z avstrijskim potnim listom,” so zapisali na spletni strani NK Maribor.

Športni direktor Marko Šuler je za spletno stran NK Maribor dejal: “Glede na dosedanje predstave in njegovo celotno zgodbo smo izkoristili možnost, predvsem pa veliko željo igralca, ki je pred tem zavračal določene ponudbe, da pripeljemo preizkušenega igralca, uporabnega na različnih položajih v ofenzivnem delu moštva. Pozna ligo in klub, v klubu poznamo njega, kar bo olajšalo obdobje prilagajanja. Po odhodu Baturine smo potrebovali novo rešitev v napadu in ob zglednem sodelovanju z Domžalami sklenili dogovor. Vemo, kaj dobimo z njegovim prihodom, Arnel je pomenil tudi trenerjevo željo. V fazi napada prinaša dodatno dimenzijo, kakovost je potrdil prej z goli, v letošnji sezoni z asistencami in lahko pomeni okrepitev za NK Maribor.”

“S potezo, ki je redkost v zdajšnjih časih, ko se je odrekel določeni vsoti denarja v prejšnjem klubu, je potrdil lakoto po uspehu, novem dokazovanju in željo, da postane del naše zgodbe. Z namenom, da prispeva svoj delež in naredi še korak naprej v karieri, saj prihaja v najboljša nogometna leta.”

V Slovenijo je prišel najprej na posojo, leta 2019 v Domžale, kjer je nato pozneje postal stalni član moštva, po treh letih in pol srečevanja na nasprotni strani pa bo ob prihodu v Ljudski vrt v prihodnje proti slačilnicam zavil na levo, še zapišejo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.