19:52, sob, 27. Apr

Astrološka napoved ta vikend nekatere pošilja na druženje s prijatelji, druge v naravo, tretje k rekreaciji ali na prireditve …





Vikend je pred vrati, katere priložnosti so pred vrati in kam vas napotujejo zvezde, se kaže v tokratni astrološki napovedi.

Možnosti je vsekakor še več, a glede na splošne lastnosti pripadnikov določenih astroloških znakov, zvezde kažejo, kaj bi lahko počeli.

Oven (21. marec – 19. april):
Ta vikend je odličen čas za športne aktivnosti. Razmigajte se na prostem ali se pridružite kakšnemu športnemu dogodku. Priložnost za sprostitev in adrenalinske užitke.

Bik (20. april – 20. maj):
Udobno se namestite doma. Vikend je primeren za sproščanje, branje knjig ali gledanje filmov. Morda organizirajte sproščujoč piknik v naravi s prijatelji ali družino.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Raziskujte lokalno dogajanje. Obisk koncerta, umetniške razstave ali kakšnega drugega kulturnega dogodka bi bil odličen način, kako preživeti vikend. Komunikacija in nova spoznanja so v ospredju.

Rak (21. junij – 22. julij):
Vikend je namenjen domačemu udobju. Morda se posvetite kuhanju, urejanju doma ali preprosto uživanju v miru doma. Klic prijatelja ali družinskega člana lahko prinese dodatno toplino.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Izkoristite ta vikend za druženje s prijatelji. Organizirajte zabavno srečanje ali se udeležite dogodka v mestu. Poudarek je na socializaciji in ustvarjanju lepih spominov.

Devica (23. avgust – 22. september):
Osredotočite se na zdravje in dobro počutje. Sprehod v naravi ali obisk lokalne tržnice s svežimi pridelki bi bil odličen način, kako poskrbeti zase. Morda razmislite o novem režimu vadbe.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Vikend je primeren za ustvarjalne dejavnosti. Posvetite se umetnosti, oblikovanju ali glasbi. Morda obiščite umetniško galerijo ali sodelujte na kakšnem ustvarjalnem dogodku v vašem kraju.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Razmislite o potovanju ali krajšem izletu. Odkrijte nove kraje ali obiščite prijatelje in družino, ki živijo izven vašega območja. Odpravite se na pot, sprememba okolja vam bo koristila.

Strelec (22. november – 21. december):
Aktivno preživite čas na prostem. Planinarjenje, kolesarjenje ali športne aktivnosti v naravi vam bodo prinesle zadovoljstvo. Morda se pridružite skupini za športne dejavnosti.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Vikend je idealen za načrtovanje in postavljanje ciljev. Razmislite o svojih dolgoročnih načrtih in organizirajte svoje naloge. Praktičnost in disciplina sta ključna, kr vi še posebej dobro veste.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Družite se s prijatelji. Vikend je namreč zdaj res primeren za sproščeno druženje, morda na domači zabavi ali skupinskem izletu, lahko tudi na skupnem obisku prireditve. Bodite odprti za nova poznanstva.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Uživajte v umirjenem vikendu. Sprostite se s knjigo, meditacijo ali obiskom mirnega kraja v naravi, kjer se prepustite tišini. Morda se posvetite tudi umetniškim dejavnostim, ki vas pomirjajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.