02:27, ned, 28. Apr

Bik si naj čez vikend privošči sproščujočo kopel, vodnar naj organizira srečanje prijateljev. Kaj pa ostali?





Vikend je tako rekoč pred vrati, vi pa še razmišljate, kaj bi počeli? Zvezde razkrivajo, kdo naj si vzame čas zase, kdo pa naj se poda na pustolovski izlet.

Kar nekaj aktivnosti se bo lahko počelo ta vikend. Zvezde pravijo, da bodo nekatere še posebej naklonjene enemu ali drugemu znamenju, zato smo pripravili majhne nasvete za vsakega.

Oven (21. marec – 19. april)
Za ovne je ta vikend odličen čas za fizično aktivnost. Bodite aktivni, razmigajte svoje telo, bodisi s pohodom v naravi bodisi s kakšnim športom. Če imate partnerja, ga povabite na skupen izlet in uživajte v aktivnostih na prostem.

Bik (20. april – 20. maj)
Biki, ta vikend si vzemite čas zase. Razvajajte se s sproščujočim kopanjem, dobro knjigo ali prijetnim filmom. Morda je čas, da poskrbite za svoje duševno zdravje in se posvetite meditaciji ali jogi.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Dvojčki, vaš vikend je primeren za druženje s prijatelji. Organizirajte majhno zabavo doma ali se odpravite v kino. Morda boste srečali zanimivo osebo, če se odpravite na dogodek s prijatelji.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki, posvetite se družini. Vikend je idealen za skupne dejavnosti doma, kot je kuhanje skupnega obroka ali družabne igre. Pogovorite se o svojih čustvih in okrepčajte družinske vezi.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Levi, ta vikend je čas za ustvarjalnost. Pojdite v galerijo, na ogled gledališke predstave ali se preprosto posvetite svojim umetniškim projektom doma. Morda boste našli navdih za novo ustvarjanje.

Devica (23. avgust – 22. september)
Device, posvetite se svoji produktivnosti. Preverite, ali so vsi roki za delo izpolnjeni, organizirajte svoje delovno okolje in pripravite načrte za prihajajoči teden. Po opravljenem delu si privoščite sproščujoč večer.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Tehtnice, vikend je več kot odličen čas za socializacijo. Povabite prijatelje ali družino na kosilo ali večerjo. Če ste samski, ne izpustite priložnosti za romantično srečanje ali druženje.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Škorpijoni, raziščite svojo duhovno plat. Morda je čas za branje knjig, ki vam bodo pomagale pri osebnostni rasti, ali za obisk kakšnega duhovnega dogodka. Posvetite se introspekciji.

Strelec (22. november – 21. december)
Strelci, vikend izkoristite za pustolovščine. Če je mogoče, se odpravite na kratek izlet v naravo ali na drugačno lokacijo. Raziskujte nove kraje in uživajte v spontanosti.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Kozorogi, ta vikend si vzemite čas za sprostitev. Morda je to priložnost za obisk wellness centra ali preprosto lenarjenje doma. Poskrbite za svoje dobro počutje in si naberite moči za naslednji teden.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Vodnarji, vikend je idealen za druženje s skupino prijateljev. Organizirajte srečanje ali aktivnost, ki vključuje vašo družbo. Morda se lotite tudi kakšnega skupnega projekta, pri katerem boste uživali.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Ribe, ta vikend si privoščite ustvarjalnost. Sprehodite se ob vodi ali obiščite akvarij, če je to mogoče. Posvetite se svojim umetniškim strastem, morda slikanju ali pisanju. Čas je, da se izgubite v svojem svetu domišljije. Če imate družino, vključite otroke v ustvarjalne dejavnosti in skupaj preživite čaroben vikend.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.