21:01, ned, 5. Maj

Blaž Rola je dosegel več zmag v Salzburgu





V minulih dneh je zelo dobro igral na Challenger teniškem turnirju v Salzburgu Blaž Rola. Ptujčan je nanizal od kvalifikacij do polfinala kar pet zmag. Rola je izgubil v polfinalu, potem ko ga je z rezultatom 4:6, 6:3 in 5:7 premagal mladi Avstrijec Lukas Neumayer.

Budimpešta bo od ponedeljka naprej gostila WTA teniški turnir z nagradnim skladom 250 000 dolarjev

Na ta turnir se je želela preko kvalifikacij uvrstiti ptujska teniška igralka Nina Potočnik. Ta je v prvem krogu kvalifikacij z izidom 6:2 in 6:3 premagala Britanko Freyo Christie, medtem ko v drugem krogu kvalifikacij izgubila z Irene Burillo Escorihuela iz Španije z izidom 6:3, 0:6 in 1:6, poroča PeTV.

Na evropskem prvenstvu v atletiki za mlajše člane do 23 leta starosti je v teku na 100 metrov Anej Čurin Prapotnik (Atletski klub Ptuj) s časom 10,63 sekunde dosegel 19. mesto.
V sklopu priprav na 3. slovensko nogometno ligo vzhod so nogometaši Drave včeraj igrali z Dravinjo.

Ptujčani so zmagali v gosteh v Slovenskih Konjicah z rezultatom 2:1. Oba zadetka za Dravo je dosegel kapetan Nik Erhatič.

Zanimiv medsebojni obračun je prinesel začetek priprav za 3. slovensko nogometno ligo vzhod, saj sta se v soboto pomerila Zavrč in Podvinci. Izid tekme je bil 1:1, še poroča PeTV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.